04 / 05 / 2024

Curkuşlar İnşaat Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Curkuşlar İnşaat Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Curkuşlar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Abdullah Curkuş, Haşim Curkuş ve Orhan Curkuş ortaklığıyla kuruldu...

Szgern Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szgern Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Eren tarafından kuruldu.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün beğcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Korkmaz tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi mayıs ayında 71,45 puana yükseldi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs 2023 sonuçları açıklandı. Buna göre mayıs ayında 1,30’luk artarak 71,45 puana yükseldi.

İnşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu: 1 yılda yüzde 32,2 geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi nisan ayı sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu. Bu rakam, 1 senede yüzde 32,2 geriledi. İŞte ayrıntılar...

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Curkuşlar İnşaat Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu Haberi

Curkuşlar İnşaat Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu

3 milyon 500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat demirleri, boru ve borudan mamul ara maddeleri ve eklentileri, vanalar ve bilumum sıhhi tesisat malzemeleri, toptan ve perakende alımı, satımı, pazarlanması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Haramidere Yakuplu Merkez Mahallesi Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi NO:27 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Abdullah Curkuş, Haşim Curkuş ve Orhan Curkuş ortaklığıyla...