08 / 05 / 2024

Cushman&Wakefield haluk sur açıklamaları

Cushman&Wakefield haluk sur açıklamaları

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı. Cushman &Wakefield Başkanı Haluk Sur,kentsel dönüşüm için alternatif finans kaynaklarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

Cushman & Wakefield Türkiye'ye 4 ödül!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

Gayrimenkul teknolojisi girişimleri yeni bir ekosistem oluşturdu!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Gönden, "İş dünyasının her alanında değişim için katalizör olmayı sürdüren teknolojinin gayrimenkul sektörüyle buluşmasıyla yeni bir ekosistem ortaya çıktı" dedi.

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Surtaş Gayrimenkul Şirketi kuruldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Muhammet Haluk Sur yeni bir inşaat şirketi kurdu.

İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, 2016'da İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandığını açıkladı.

MIPIM'de gayrimenkul teknolojileri rüzgarı esti!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, MIPIM'de gerçekleşen gayrimenkul fuarı ile ilgili bilgiler verdi. Gönden, ‘’ MIPIM’de Gayrimenkul Teknoloji Girişimi Rüzgarı’' konusunu anlattı.

Gayrimenkul teknoloji ekosistemi hakkında bilinmesi gerekenler!

Cushman & Wakefield Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden "Gayrimenkul Teknoloji Ekosistemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler" konusunu kaleme aldı.

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

GYODER'in acı günü! Zemire Sur vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Haluk Sur'un annesi Zemire Sur vefat etti.

İşte rant vergisiyle ilgili yanıt bekleyen sorular!

Cushman & Wakefield’ın Yönetici Ortağı Tuğra Gönden '’ Rant vergisiyle ilgili 2017’de yanıt bekleyen soruları'' kaleme aldı. İşte, Tuğra Gönden'in yazısı...

Cushman&Wakefield haluk sur açıklamaları Haberi

Cushman&Wakefield haluk sur açıklamaları

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı. Cushman &Wakefield Başkanı Haluk Sur, sağlıklı bir kentsel dönüşüm için geleneksel yöntemlerden ziyade, alternatif finans kaynaklara ihtiyaç olduğunu...