29 / 04 / 2024

Cv Ofis Danışmanlık

Cv Ofis Danışmanlık

Cv Ofis Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Volkan Vardar, Ceyhun Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Beykoz, Kavacık, Orhan Veli Kanık Caddesi'nde kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercin tarafından kuruldu.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Yılmaz tarafından kuruldu.

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Eofficial Ofis Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eofficial Ofis Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu    Ege ve Murat Gürkan ortaklığında kuruldu.

Workpark Ofis Hizmetleri Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Workpark Ofis Hizmetleri Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Acar tarafından kuruldu. 

Rezerv Danışmanlık seçkin projelere çözüm ortağı oluyor!

Rezerv Danışmanlık seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına uygun çözümler üreterek, pazarlama ve satış hizmeti veriyor...

Cv Ofis Danışmanlık Haberi

Cv Ofis Danışmanlık

Cv Ofis Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Volkan Vardar, Ceyhun Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Cv Ofis Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar ,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak ,kiralamak,kiraya vermek;bahçe, tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  3-Yurt içinde ve yurt dışında her...