04 / 05 / 2024

cvk grubu park otel

cvk grubu park otel

İstanbul'un en tartışmalı binalarından biri olarak bilinen ve en uzun yıllardan bu yana terk edilmiş halde imar sorunlarıyla uğraşan Park Otel, Mart 2013'te kapılarını açıyor.

İstanbul Park ihalesinin iptal edilmediği açıklandı! 

İstanbul Park ihalesini kazanan Can Grubu'nun ihaleden çekildiğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığı açıklandı. Can Grubu'nun ortaklarından Pirelli Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander, yaptığı açıklama kapsamında, "İhalenin iptali yada bizim çekilmemiz gibi bir şey söz konusu değil."

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Muscari Park Resort teslim tarihi!

MAS Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort proesi Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yükseliyor. Muscari Park Resort teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor.

Muscari Park Resort satılık!

MAS Şirketler Grubu imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen proje 108 konuttan meydana geliyor. Muscari Park Resort satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışa çıktı! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park projesinin lansmanı gerçekleşti. Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başladığı projede lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor.

Florya VM Medical Park Hastanesi hizmete açıldı!

MLP Care Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul'a üniversite hastanesi kazandırdı. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, Florya’da hizmete açıldı.

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

Merter'de 47 bin metrekarelik alanın park teklifine ret!

CHP'li Meclis Üyesi Özgür Aydın'ın Zeytinburnu E-5 cepheli yeşil alanın imara açılmak yerine 15 Temmuz Şehitler Parkı yapılmasıyla ilgili önerisi AK Parti Grubu tarafından reddedildi.

Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Gözde Grubu imzası taşıyan Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Ağaoğlu Central Park İstanbul projesi durduruldu!

Aağaoğlu Şirketler Grubu tarafından İstanbul Bakırköy’de inşa edilen konut projesi ikinci kez durduruldu. İlk önce ‘Bakırköy 46’adı ile tanıtılan, daha sonra ismi ‘Central Park İstanbul’ olan proje Aralık 2013’te İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin kararıyla durdurulmuştu.

cvk grubu park otel Haberi

cvk grubu park otel

2011 yılında binayı Sami Ofer-Mehmet Kutman ortaklığından 150 milyon dolara satın alan madencilik sektörünün önde gelen oyuncularından CVK Grubu'nun patronu Mahmut Çevik binayı yasanın öngördüğü yüksekliğe çekip inşaata hız verdi. İnşaattan 2 bin 400 kamyon hafriyat çıkaran grup iç tasarıma da 100 milyon dolar harcadı. Osmanlı dokularının hakim olacağı 9 katlı otelin her katında ziyaretçileri bir başka Türk büyüğünün validesi karşılayacak.


Koridorda validelerin portreleri bulunurken, camekanların içlerine de Muhteşem Yüzyıl'ın kostüm ekibinin hazırladığı dönemin giysileri konulacak. Otel aynı zamanda müze olarak da hizmet verecek.


Tophane'de otel yapacak


CVK Turizm Bölümü Başkanı Ahmet Seymen, ''Odaları hak ettiği fiyata satacağız. A ve A+ üst gelir grubuna sahip turistlerin Türkiye'deki adresi olacağız. 378 odanın tamamını doldurmak gibi bir kaygımız bulunmuyor. Otel tamamen dolmasa bile fiyattan...