05 / 07 / 2024

CVK Tophane oteli iletişim

CVK Tophane oteli iletişim

CVK İnşaat, bağlı Kemankeş Mahallesi'nde 5 yıldızlı otel inşaatına başlıyor. 166 oda kapasitesine sahip otel 2021'de açılacak..

CVK Tophane oteli geliyor!

CVK İnşaat, bağlı Kemankeş Mahallesi'nde 5 yıldızlı otel inşaatına başlıyor. 166 oda kapasitesine sahip otel 2021'de açılacak..

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı yarın!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı 27 Ağustos'ta!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli oldu!

CVK Group tarafından 2010’da satın alınan, 350 milyon dolarlık yatırım ve 30 aylık yenileme çalışmaları sonrasında açılan Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor...

Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor!

CVK Group tarafından 2010’da satın alınan, 350 milyon dolarlık yatırım ve 30 aylık yenileme çalışmaları sonrasında açılan Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor

CVK Group, Bilgi Üniversitesi'nin Tophane'deki yurdunu otele çeviriyor!

CVK Group, Bilgi Üniversitesi'nin Tophane'deki kız yurdunu, oda fiyatı 500 eurodan başlayan otele çevirecek. Firma Avrupa'ya da otel açacak. Bilgi Üniversitesi kız yurdu binasını 250 odadan oluşan 5 yıldızlı konsept bir otele dönüşecek.

CVK Grubu Tophane ve Bodrum'da iki yeni otel yapacak!

Madencilikteki yatırımlarıyla öne çıkan CVK Grubu, Taksim'de uzun yıllar atıl kalan Park Otel'in yarım binasını alıp CVK Park Bosphorus'a dönüştürmüştü. Tophane'de 250 odalı bir otel ile Bodrum'da marina ve otel yapmak üzere harekete geçti...

Mahmut Çevik: Park Oteli değil CVK zinciri yaratacağım!

CVK Grubu Park Bosphorus Otel 'i yaklaşık 300 milyon dolar harcayıp restore etti. Oteli hizmete açan CVK Grubu'nun kurucusu Mahmut Çevik turizmde kendi isimleriyle büyümek istiyor.

Hilton Garden Inn İstanbul Havaalanı Oteli 2013'te açılacak!

Hilton Worldwide, Hilton Garden Inn İstanbul Havaalanı oteli anlaşmasının imzalandığını açıkladı. Yeni otel, İstanbul Atatürk Havaalanından (İST) dört kilometre uzaklıkta olacak

Çelik Palas oteli yenilendi!

Atatürkün talimatıyla 76 yıl önce yapılan, ancak Ağustos 2007de özelleştirilen Bursanın ilk beş yıldızlı oteli Çelik Palas, bir buçuk yıl süren renovasyon çalışmaların ardından yeni yüzüyle misafirlerini ağırlamaya başladı...  

Alkoçlar Keban Oteli'ni satın aldı!

Ender Alkoçlar satın aldığı Keban Oteli'nin önünde çalışan işçiler saat 04: 00'te denemeye geldi. Keban Oteli olarak Alkoçlar Keban Oteli yapan Ender Alkoçlar, ortağı Engin Keçeli ile çalışmaları gece gündüz takip ediyor..

CVK Tophane oteli iletişim Haberi

CVK Tophane oteli iletişim

CVK İnşaat, Beyoğlu'na bağlı Kemankeş Mahallesi'nde 165 oda + 1 engelli odası olmak üzere 166 odalı bir otel inşaatı gerçekleştirmeyi planlıyor.

31 milyon 131 bin 542 TL'ye mal olacak otelin proje sahası, İstanbul’un önemli yerleşim alanlarından olan kültür, sanat ve eğlence merkezi olarak akla gelen Beyoğlu ilçesinin Tophane yerleşkesinde yer alıyor.

Planlanan proje kapsamında 166 adet oda, 200 kişilik lokanta, 50 kişilik alakart lokanta, 100 kişilik pasta salonu, 100 kişilik bar salonu, 50 kişilik çok amaçlı salon, 100 kişilik çok amaçlı salon, 100 kişilik toplantı salonu, aletli jimnastik salonu, buhar odası, türk hamamı, sauna, 3 adet masaj odası, kapalı yüzme havuzu, kuaför, 32 araçlık otopark, 2 adet satış ünitesine yer veriliyor. 

Projenin planlandığı 55 ve 56 parsellerinde yapı bulunmasına karşın yapılar yıkılmayacak....