03 / 05 / 2024

CVK

CVK

Beyoğlu'nun her yerinde değişim ve dönüşüm çalışmaları başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, şimdi de Karaköy'e yöneliyor. Tarihi Karaköy semtinin hak ettiği değere kavuşması için bölgedeki kentsel yenileme çalışmalarını destekledikleri

CVK Park Otel'i Park Bosphorus adıyla hizmete açacak!

Türkiye'deki krom madenlerinin yüzde 75'ini isleten CVK, 24 yıldır istanbul'un hayalet binalarından biri olarak duran Park Otel'i Park Bosphorus adıyla hizmete açacak. Otel 600 odası ile hizmet verecek...

CVK Maden'den Boğaz'da 124 milyon TL'lik operasyon! 

CVK Maden Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon TL'ye bina ve arsa satın alıyor. İşte söz konusu satın almanın tüm detayları...

Cvk Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvk Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Cavak ve Fatih Cavak ortaklığında kuruldu.

CVK Tophane oteli geliyor!

CVK İnşaat, bağlı Kemankeş Mahallesi'nde 5 yıldızlı otel inşaatına başlıyor. 166 oda kapasitesine sahip otel 2021'de açılacak..

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul'ün sahip olduğu maden ruhsatlarından, Çanakkale Merkez'de bulunan 1 adet işletme izinli maden ruhsatı ile Bayındır'da bulunan toplam 4 işletme talepli maden ruhsatının, CVK Maden İşletmeleri'ne devri için sözleşme yapıldı.

Marka Şehirler Zirvesi sona erdi!

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, yüksek bir katılım ile CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da!

Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize uluslararası platformda hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile 7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak.

Atiye Residence görücüye çıkıyor!

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor. Basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Çanakkale CVK Maden İşletmeleri'ne ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çanakkale’nin Yenice ilçesi Karaaydın Köyü mevkiinde yapılması planlanan ve “ÇED gerekli değildir” kararı verilen CVK Maden İşletmelerine ait kurşun-çinko-bakır-gümüş-demir ocağı için kapasite artırımının ayrıntıları da ortaya çıkmaya devam ediyor.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

CVK Haberi

CVK

Çalışmalar sürüyor 


Beyoğlu'nun her yerinde değişim ve dönüşüm çalışmaları başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, şimdi de Karaköy'e yöneliyor. Tarihi Karaköy semtinin hak ettiği değere kavuşması için bölgedeki kentsel yenileme çalışmalarını desteklediklerini ifade eden Başkan Demircan, "Son birkaç yılda yapılan küçük yenilemeler bölgeyi uçurmaya yetti. Şu ana kadar devam eden yatırımların sonuçlanmasıyla birkaç yıl içinde Karaköy, hiçbir yere benzemeyen, trendleri allak bullak edecek bir set haline gelecek" dedi. 


12 yeni yatırım var 


Beyoğlu'ndaki gelişim trendinin Karaköy'e de yansıdığını anlatan Demircan, "Son 10 yılda bölgedeki 551 binadan 229'u kendine çeki düzen verdi. Pek çok yeni otel, restoran açıldı. Yüksek Kaldırım, minik turistik dükkanların olduğu, hediyelik eşyaların satıldığı bir yer haline geldi. Şu anda Galataport dışında bölgede devam eden 320 milyon dolarlık 12...