28 / 04 / 2024

D-100

D-100

Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs istasyonundaki çalışma nedeniyle istasyonun Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridi, bir hafta süreyle D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirilecek. Çalışma 26 Eylül'de başlayacak

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arası imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Düzce eski sanayi çarşısı ne olacak?

Düzce Uzunmustafa ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, 'eski sanayi çarşısı' dönüşüyor.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Kocaeli D-100’e yeni köprü!

D-100 Karayolu’nu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki düzenlemelere devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu üzerine bir yaya köprüsü daha!

D-100 Karayolunu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir, yaya geçişlerinde de düzenleme yapıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yan yollar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarda genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

D-100 Haberi

D-100

Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs istasyonundaki çalışma kapsamında, istasyonun Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridi, bir hafta süreyle D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirilecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Cennet Mahallesi metrobüs istasyonuna yaya ve engelli erişimini sağlamak amacıyla D-100 karayolu altına inşa edilen yeni yaya altgeçidi çalışmasında son aşamaya gelindiği belirtildi.


Yeni altgeçitten metrobüs istasyonuna yaya bağlantısının yapılabilmesi için, metrobüs istasyonunun Avcılar-Topkapı istikametinde trafiğe kapatılması gerektiğine işaret edilen açıklamada, çalışmaların 26 Eylül saat 22.00'de başlayıp 3 Ekim saat 06.00'ya kadar 200 metrelik bir alanda devam edeceği aktarıldı. 


Çalışma süresince metrobüs araçlarının olumsuz etkilenmemesi için kapatılan Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridinin D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirileceği bildirilen açıklamada, çalışmaya yönelik her türlü geçici işaret ve yönlendirmelerin yerinde yapılacağı kaydedildi. 


Açıklamada, sürücülerin yaşanacak trafik yoğunluğundan...