06 / 05 / 2024

D Cafe modern tasarım

D Cafe modern tasarım

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Çinli gayrimenkul şirketi Modern Land temerrüde düştü!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Konuk kuruldu.

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı El Bodoun tarafından kuruldu.

Modern Architecture İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Architecture İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dhurgham J.J. Aljawad ve Saleh A.S. Al-Atbi tarafından kuruldu.

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Çeçen Balcan tarafından kuruldu.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuzhan Ayören, Metin Akkuş, Numan Okatar ve Uğur Okatar ortaklığında kuruldu. 

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

D Cafe modern tasarım Haberi

D Cafe modern tasarım

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor. İç ve dış mekan arasındaki ilişkiyi kullanıcı dostu bir tavırla ele alarak, yüksek standartlarda sosyal alan imkanı sunan D Cafe, kampüs içerisinde sadece gelip-geçilen bir durak olmaktan öte, zamana değer katan bir odak noktasına dönüşüyor.


Türkiye’nin birçok kentinde farklı ölçeklerde ve niteliklerde projelere imza atan MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Kocaeli Şekerpınar’da yer alan yerleşkesi içerisinde tasarladığı D Cafe, yalın ve mimari bir dilin rehberliğinde çağdaş ve etkili bir tavır sergilerken, dışa dönük kurgulanan şeffaf yapısıyla da kullanıcılarının motivasyonunu arttıran bir sosyal iletişim alanı meydana getiriyor. Yerleşke içerisindeki çalışanların ihtiyaçlarına optimum koşullarda cevap verecek...