07 / 05 / 2024

D-Marin dubai

D-Marin dubai

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Dubai'de emlak fiyatları hızla düşüyor!

Dünyanın en zenginlerinin emlak yatırımları için en çok tercih ettiği ülke olan Dubai'de emlak fiyatları düşüşe geçti.

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Zelitayar ve Abdullah Zualı Tayar ortaklığında kuruldu. 

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alshkh Hassan ve Emad Alshıkh Hassan ortaklığında kuruldu. 

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Dubai'de emlak fiyatları düştü!

Dubai İstatistik Merkezi verilerine göre, emlak harcamaları son bir yıl içinde yüzde 6 oranında, emlak fiyatları ise bir yıl içinde yüzde 8 düştü..

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hedef yılda yabancıya 10 milyar dolarlık gayrimenkul satmak!

Cityscape 2017 dün Dubai’de başladı. Türk firmalar Türkiye’den ev alana vatandaşlık verilmesi ve KDV muafiyeti sağlanmasının avantajına vurgu yaptı.

D-Marin dubai Haberi

D-Marin dubai

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’de yer alan dünya standartlarındaki marinaların yönetimi için D-Marin’le anlaşmaya varacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, imzalanan sözleşmeyle yeni küresel yatırımların çekilmesi ve marina sektörünün Birleşik Arap Emirlikleri’nde sürdürülebilir turizme ve GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması hedefleniyor. Yeni iş birliğiyle Dubai’de bölgesel bir merkez yaratmak ve Orta Doğu ve Uzakdoğu marina geliştirme - yönetme fırsatlarını tespit etmek planlanıyor. 

Yeni iş birliğini değerlendiren Meraas Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Dubai Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulla Al Habbai, “Dubai ekonomisini çeşitlendirmeye ve yeni sektörlerin katkısını artırarak sürdürülebilir büyümeyi desteklemeye kararlıyız. D-Marin, bu stratejik sözleşme ile marinaların ve hizmetlerinin geliştirilmesi ve altyapının sağlanması, Dubai’nin dünyadaki yat sahipleri ve kullanıcıları için favori bir destinasyon olarak varlığını geliştirmek için uzmanlığından da yararlanacak”...