07 / 05 / 2024

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Deniz Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Y.S.Selim Bulvarı, Keleşoğlu Ginza Residence'ta kuruldu.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atlasnoble Foreıgn Trade And Consultancy LTD tarafından kuruldu.

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihad Yalçın tarafından kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kaleli, Mete Onur Merdemert ve Sadık Sazdağı ortaklığında kuruldu.

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çevik, M.I.M. Tuffaha, S.S.H. Alamoudı ve Ümit Minsin ortaklığında kuruldu.

Hevyara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hevyara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Jalo tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Haberi

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Deniz Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.


DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ a) Ülke sınırları içinde veya dışında her türlü inşaat taahhütişleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, havayolları, hangar, tünel, demiryolu, baraj ve göletler, sulama kanalları, elektrik santralleri, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, mühendislik hizmeti sunmak ve kiraya...