18 / 05 / 2024

Dabakoğulları Turizm Otelcilik adres

Dabakoğulları Turizm Otelcilik adres

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Bedran Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bedran Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Yılmaz Bakay tarafından kuruldu. 

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Ahmet Köker, Kazım Yıldırım ve Şaner Solak ortaklığında kuruldu.

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Zafer Karaca ve Bekir Okur ortaklığında kuruldu. 

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi bugün Bakırköy'de 6 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sayılgan tarafından kuruldu. 

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi açıldı!

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Münevver Üngür ve İbrahim Elkatmiş ortaklığında kuruldu. 

The Queen Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Queen Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sabaz tarafından kuruldu.

Hm Dinamik Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Hm Dinamik Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmas tarafından kuruldu.

Merton Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merton Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Onur Barış Yıldırım tarafından kuruldu. 

Dabakoğulları Turizm Otelcilik adres Haberi

Dabakoğulları Turizm Otelcilik adres

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM-OTELCİLİK A-)Yurt dışından yurt içine veya yurt içinden yurt dışına kara, hava, deniz ulaştırma araçları ile münferit ve grup gezisi eğlence, spor veya benzeri organizasyonları yapmak veya başka acenteler tarafından yapılan organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak, bunlara ilişkin isim veya yer rezervasyonu yapmak. B-)Tatil köyleri, otel, motel, kamping, oberj pansiyon, dinlenme evleri, terminal tesisleri, plaj, lokanta, kafeterya, ve benzeri turistlik tesisleri işletmek, mevcut olanları satın almak, kiralamak, kiraya vermek. C-)Turizm ile ilgili faaliyetlerde bulunmak için organizasyonlar yapmak yurt içi ve yurt dışı seyahat acenteleri ve irtibat büroları kurmak,...