30 / 04 / 2024

Daça Konut iletişim

Daça Konut iletişim

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Vema Tuzla iletişim!

Vema Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Tuzla'da inşa edilen proje 640 konut ve 122 ticari alandan oluşuyor. 

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünver Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Kayseri Bal Konut iletişim!

Kayseri Belediyesi'nin 2 bin 400 konutluk Yeni Karesi Bal Konut projesinin lanmanı yarın saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. İşte, Kayseri Bal Konut iletişim bilgileri...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 348 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Daça Konut iletişim Haberi

Daça Konut iletişim

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.İnşaat makinelerinin, ileri teknoloji ürünlerinin, elektronik aletler,bilgisayarlar, kumanda aletleri, faaliyet konularına giren işlerde kullanılan makine, alet ve malzemelerinin imalatı, alımı ,satımı, kiralanması, ithalat ve ihracatını yapmak. Bu konularda yerli ve yabancı firmalara bayilik ve temsilcilikler yapmak. 2.Kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, kiralamak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Gelir paylaşımlı veya kat karşılığı inşaat işleri sözleşmeleri yapmak.Yapmış olduğu sözleşmeleri devretmek, satmak ve taşore etmek. 3.Her Türlü inşaat yatırım, taahhüt işleri,...