26 / 07 / 2024

dağ mühendislk tual adalar projesi

dağ mühendislk tual adalar projesi

Dağ Mühendislik, yüzde 5 peşinat 240 ay vade kampanyasına 'Tual Bahçekent ile Tual Adalar’ ve Konya projeleriyle destek veriyor. Dağ Mühendislik kampanya kapsamında toplam 320 konut sattı.

Akaryakıt fiyatlarında 50 TL sinyali! Benzin ve motorine zam kapıda mı? SON DAKİKA!

Petrolün yanı sıra dolar kurundaki yüksek seyir de akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin ve motorine zam kapıda mı? İşte o açıklamalar...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Tual Comfort 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi için düğmeye bastı. Peki Dağ  Mühendislik , Tual Comfort projesi nerede? İşte Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

İstanbul'da mülk edinmek isteyen yabancıya 6 dilde rehber!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), yabancı yatırımcıların ofis ve konut satın alma ile ilgili sorularına yanıt vermek amacıyla ‘İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’ adıyla 6 dilde rehber ve bilgi broşürü yayınladı.

İstanbul'da Mülk Edinme Rehberi 23 Aralık'ta tanıtılacak!

İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’nin tanıtılacağı toplantı 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Kanada'da mülteciler evsiz kaldı!

Kanada Çalışma ve Sosyal Kalkınma Bakanlığı'nın hazırladığı raporda ülkeye son yıllarda çok sayıda mülteci geldi ve mültecilere sağlanan konut ve sosyal barınma imkanları yetersiz kaldı.

dağ mühendislk tual adalar projesi Haberi

dağ mühendislk tual adalar projesi

Türkiye tarihinin en uzun vadeli konut kampanyasına destek veren Dağ Mühendislik projeleri yoğun ilgiyle karşılaştı. Yüzde ‘5 peşinat 240 ay vadeli’ kampanya ile Dağ Mühendislik’in tüm projelerinde kampanya başladığı günden bu yana toplam 320 adet konutun satışı gerçekleştirilerek 160 milyon TL tutarında ciro elde etti. 


Tarihi kampanyada son günler 

Konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya ile hem sektörün hem de konut almak isteyenlerin kazançlı çıktığını vurgulayan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Türkiye’nin en uzun vadeli konut kampanyası başladığı günden bu yana satış ofislerimizde ciddi bir yoğunluk yaşanıyor. Kampanyanın başladığı günden itibaren İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Tual Bahçekent ve Tual Adalar, Konya’da inşa ettiğimiz Doğa Şehir ve Floraşehir projelerimizde toplam 320 konutun satışını gerçekleştirerek 160 milyon TL ciro elde ettik. 


Vadenin 20...