18 / 05 / 2024

Dağbaşı Proje

Dağbaşı Proje

Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Ali Dağbaşı, Selim Dağbaşı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Beşiktaş, Etiler, Tanburi Ali Efendi Sokak'ta kuruldu.

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Erden Timur: İstanbul'da 26 proje inşa ettim!

Gayrimenkul sektörünün genç temsilcilerinden Nef İcra Kurulu Başkanı Timur, projelerinden ve yatırımlarından bahsetti. İstanbul'da 26 proje inşa ettiğini söyleyen Timur, hayatını anlattı.

15 Temmuz Müzesi'nin inşaatı Haziran'da başlayacak!

15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası yaşanan demokrasi mücadelesinin diğer nesillere aktarılması için inşa edilecek "15 Temmuz Müzesi"nin mimari projesi belli oldu. İnşaatının Haziran'da başlaması planlanan proje 2018 sonunda açılacak.

Antalya Shopping Days 1 Haziran'da başlıyor!

Antalya Alışveriş Günleri (Antalya Shopping Days) 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek. 77 gün sürecek olan alışveriş günleri kazandıracak.

TOKİ Kayseri Develi 1.Etap başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Kayseri Develi 1.Etap projesinde yer alan 1 adet kurasız olarak açık satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Develi 1.Etap başvuruları 1 Haziran'da başlıyor...

2. Yalova Gayrimenkul Fuarı 29 Temmuz'da başlıyor!

Türkiye'nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, İlkinde 6.718 kişinin ziyaret ettiği,37 sıcak satışın yapıldığı, Yalova Gayrimenkul Fuarı'nın 2'ncisi 29 Temmuz'da başlıyor.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut satışa sunuluyor. TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Nevşehir Avanos Konutları'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak!

Toplamda 286 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Nevşehir Avanos Konutları 'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak.

Van Merkez Şerefiye TOKİ Evleri başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Van Merkez Şerefiye projesinde peşinatlar 10 bin 639 liradan başlıyor. Van Merkez Şerefiye TOKİ Evleri başvuruları 11 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.Etap için başvurular 11 Nisan'da başlayacak!

Toplamda 78 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 102 bin 141 TL'den başlıyor. Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.Etap için başvurular 11 Nisan 'da başlayacak.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Evleri başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplamda 80 adet konutun satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Evleri başvuruları 25 Nisan 'da başlıyor.

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlıyor!

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlayacak. Kiptaş ve Kiler GYO işbirliğiyle yükselen Referans Bahçeşehir projesinde 465 konut ve 34 dükkan yer alıyor...

Bahçeşehir Üniversitesi gayrimenkul eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Derneği’nin işbirliği içerisinde; hızla gelişmekte olan gayrimenkul sektörünün tüm aktörlerinin ihtiyacı olacak olan “Gayrimenkul” Eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor.

Dağbaşı Proje Haberi

Dağbaşı Proje

Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Ali Dağbaşı, Selim Dağbaşı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu. 


Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul, inşaat, mimari projelerin hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2- Her türlü yapı projeleri çizmek ve çizdirmek, etüdler hazırlamak, ilgili kamu kuruluşlarından tescillerini yaptırmak, ruhsatlarını ve iskanlarını almak ve aldırmak. 3- Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın projelerini oluşturabilir, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir...