03 / 05 / 2024

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Pusti tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Güncüm tarafından kuruldu.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Çekmeköy Taşdelen Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Dnr Hafriyat Nakliye Madencilik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dnr Hafriyat Nakliye Madencilik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Arzu Dündar tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Trabzon'da 446 riskli yapı tespit edildi!

Karadeniz bölgesinde 1950 riskli yapı tespit edildi. Trabzon'da da 46 riskli yapı olduğu belirlendi. Bölgede riskli binalarda yaşayan 2 bini aşkın ailenin, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni evlere taşınması planlanıyor. Ancak aileler hala riskli binalarda yaşamaya devam ediyor.

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş binalar mecliste!

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş olan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Dağdelen ve Önder Dağdelen  tarafından kuruldu.

Babacan Premium'da 2. Etap teslimleri yapıldı!

Babacan Premium'da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinden sonra ikinci etap teslimleri de zamanında gerçekleştirildi.

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Pusti tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve Dışında, Resmi ve Özel kuruluşlara, Özel ve Tüzel kişilere apartman, iş hanı, katlı otopark, fabrika binaları, benzin istasyonları sanayi siteleri, okul binaları, otel motel ve bilumum turistik tesisleri, inşaat, hafriyat ve restorasyon işlerini yapmak, kat karşılığı sözleşmeler düzenleyerek inşaat yapma, her türlü yol, kanalizasyon, içme suyu gibi alt yapı hizmetlerine ait inşaat projelendirmek ve bunlarla ilgili ihaleleri katılmak, taahhüt işlerini yapmak, toplu konut işleri yapmak, her türlü gayrimenkul alım satımı yapmak.   2- Her türlü emlak alım satımı, arsa alım satımı komisyonculuğunun yapılması....