02 / 05 / 2024

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Dağlar ve Cİhan Dağlar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muammer Kahrıman tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nihat Dağlar ve Cİhan Dağlar ortaklığında  kuruldu. 


Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;  Yenişehir Mah.Mustafa...