06 / 05 / 2024

Dağlar Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Dağlar Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Dağlar Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kutbettin Dağlar tarafından 140 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Dağ Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dağ tarafından kuruldu.

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da Ayberk Ağır tarafından kuruldu.

Ct Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Yasemin Tozkoparan tarafından kuruldu.

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Faruk Şanlıer ve Saniye Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Dağlar Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Dağlar Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Dağlar Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kutbettin Dağlar tarafından 140 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu. 


Dağlar Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...