01 / 05 / 2024

Dağoglu Turizm ve İnşaat Limited Şirketi

Dağoglu Turizm ve İnşaat Limited Şirketi

Bodrum'da imara aykırı olduğu tespit edilen ve sahiplerine 2 ay önce yapılan tebligata rağmen yasal hale getirilmeyen kaçak yapıların yıkımına belediye tarafından devam edildi.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Da Group Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Da Group Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Dincer Avcı tarafından kuruldu.

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eren tarafından kuruldu.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Minas Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minas Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Gündüz tarafından kuruldu.

Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Segidema Turizm Tarım İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Segidema Turizm Tarım İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Özgören ve Mehmet Nadir Bakkaloğlu ortaklığında kuruldu.

Arsc Gıda Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsc Gıda Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ceylan tarafından kuruldu.

Dağoglu Turizm ve İnşaat Limited Şirketi Haberi

Dağoglu Turizm ve İnşaat Limited Şirketi

Bodrum'da imara aykırı olduğu tespit edilen ve sahiplerine 2 ay önce yapılan tebligata rağmen yasal hale getirilmeyen kaçak yapıların yıkımına belediye tarafından devam edildi. 


Dağoglu Turizm ve İnşaat Limited Şirketi'ne ait 12 dükkanın bulunduğu iş merkezindeki eklentileri, kepçe yardımıyla yıktı. 


Yıkım yapılan eklentilerin inşaat sorumlusu Kenan Kotan duruma tepki gösterdi. Bodrum'da yaklaşık 7 bin yıkılması gereken kaçak yapı bulunduğunu belirten Kotan, "Yıkıma bizden başlamalarını manidar buluyorum. Yasal yollara başvuracağım" dedi. 


Milliyet Ege 



Haber Eskpres Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BODRUM'da  imara aykırı olduğu tespit edilen ve sahiplerine 2 ay önce yapılan tebligata rağmen yasal hale getirilmeyen kaçak yapıların yıkımına belediye tarafından devam edildi.

Belediye ekipleri bugün Yokuşbaşı Mahallesi, Emin Anter Bulvarı'ndaki Dağoglu Turizm ve İnşaat Limited Şirketi'ne ait 12 dükkanın bulunduğu iş merkezindeki eklentileri, kepçe...