07 / 05 / 2024

Dahi Bellek ne durumda

Dahi Bellek ne durumda

Helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turlar sonrasında hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran " Dahi Bellek " lakabı ile bilinen İngiliz sanatçı Wiltshire, İstanbul'u çizmeye başladı.

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü bayramda dahi zarar etti! Geçmeyen araçlar için Hazine kasasından kaç TL çıktı?

1915 Çanakkale Köprüsü, milyonlarca araç sürücüsünün yolculuğa çıktığı bayram günlerinde dahi zarar etti. Çanakkale Köprüsü'nden Kurban Bayramı’nda kaç araç geçti? Hazine ne kadar zarar etti? İşte detaylar...

Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman tahliye etmeli?

Kira sözleşmesi belirli süreli yapılmış olsa dahi kira sözleşmesinin süresinin bitmesi durumunda kiracının evden çıkmasını istemek yeterli değildir. Peki, kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman tahliye etmeli? İşte tüm merak edilenler...

İskan ne demek?

İskan özellikle yapılar için çok sık kullanılan kelimeler arasındadır. Türkçede yaygın şekilde kullanılsa dahi anlam açısından pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Peki, İskan ne demek? İskan nedir? İşte merak edilen soruların cevabı…

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Bilal Doğan, Balıkçılar Meydanı Projesi'ni hatırlattı ve proje için 4 yılda çivi dahi çakılmadığını ifade etti. Doğan, "Balıkçılar Meydanı projesi ne zaman tamamlanacak?" dedi

Little Caesars 2015 yılında yeni şubeler açacak!

Pizza zinciri Little Caesars Türkiye, 2014 yılını tarihindeki en hızlı şubeleşme artışı ile kapatıyor. Bir önceki seneye oranla yüzde 32'lik bir büyüme sergileyen marka, yüzde 8 büyüyen sektörünün dahi önüne geçiyor.

Dahi Bellek'in İstanbul resmine büyük ilgi!

Dahi Bellek'in İstanbul resmine büyük ilgi geldi. Bu yıl 15’incisi düzenlenen Marka Konferansı’nın Platinium Lounge sponsorları arasında yer alan Tahincioğlu’nun standı, konferans katılımcılarının uğrak yeri oldu.

İzmir statlarında son durum ne?

Karşıyaka Stadı ihalesini 54 milyon TL bedelle alan Ali Acar İnşaat, henüz temel dahi atamadı. Yalı arazisi için yapılan plana Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin Bölge İdare Mahkemesi'ne açtığı dava devam ediyor.

Stephen Wiltshire'ın İstanbul resmi Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı!

Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle Türkiye'ye gelen "dahi bellek" lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ın beş günde resmettiği özel resim, Özcan Tahincioğlu tarafından Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanmış.

Dahi Zeynel Bakıcı kimdir?

İzmir Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı kimdir? Dahi Zeynel Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dahi Zeynel Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Palladium AVM’yi 5 günde yaklaşık 165 bin kişi ziyaret etti!

Tahincioğlu ’ nun Palladium Tower açılışı nedeniyle Türkiye’ye davet ettiği, “dahi bellek” lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire ’ ın hafızasından çizdiği İstanbul resmi bitti...

Dahi Bellek İstanbul'u resmetti Palladium AVM’ye 165 bin kişi akın etti!

Tahincioğlu’nun Türkiye’ye davet ettiği, “dahi bellek” lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire’ın hafızasından çizdiği İstanbul resmi bitti. Wiltshire’ın tuvale çizdiği resmi görmek için Palladium AVM’yi 5 günde yaklaşık 165 bin kişi ziyaret et

Stephen Wiltshire, İstanbul'u 5 günlük çalışmayla resmetti!

Helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turların ardından hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran ' Dahi Bellek ' lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Stephen Wiltshire, İstanbul' u çizdi...

Dahi Bellek Stephen Wiltshire, İstanbul'u çizdi!

İstanbul semalarında gerçekleştirdiği 45 dakikalık helikopter gezisinin ardından çalışmaya başlayan Wiltshire, 5 günlük çalışmanın sonunda Palladium AVM'de kurulan dev tuvalde halka açık şekilde resmettiği İstanbul çizimini tamamladı.

Dahi Bellek ne durumda Haberi

Dahi Bellek ne durumda

Dahi Bellek İstanbul'u çizmeye başladı!


Helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turlar sonrasında hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran "Dahi Bellek" lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Wiltshire, İstanbul'u çizmeye başladı.



Helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turlar sonrasında hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran "Dahi Bellek" lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Stephen Wiltshire, İstanbul'u çizmeye başladı.


İstanbul semalarında 45 dakika helikopter turu atan Wiltshire, 5 gün boyunca Palladium AVM'de kurulan dev tuvale halka açık şekilde İstanbul'u çizmeye devam edecek.


Wiltshire, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul semalarında gezerken en çok dikkatini çeken şeyin, camiler ve tarihi yarımada olduğunu söyledi.


İlk kez geldiği ve çok etkilendiği İstanbul'u çizmekten büyük keyif alacağını belirten Wiltshire, bugüne kadar Roma, Hong Kong, Frankfurt, Madrid, Dubai, Kudüs, Londra, Singapur ve New York'u resmettiğini anlattı. Wiltshire, "Bugüne kadar...