05 / 05 / 2024

Dahilde İşleme İzin Belgesi

Dahilde İşleme İzin Belgesi

Taşyapı İnşaat, geçtiğimiz yıl aralık ayına ilişkin, 467 milyon euro hizmet geliri için vergi, resim, harç istisnası belgesi aldı...

Dahilde İşleme Rejimi kapsamındaki döviz kullanım oranları yeniden düzenlendi!

Dahilde işleme izin belgesi kapsamındaki azami döviz kullanım oranları yeniden düzenlenirken, bu oranlar sektörel bazda Ticaret Bakanlığınca belirlenecek.

Zin D Zer Çekmeköy fiyat!

Zin D Yatırım imzası taşıyan Zin D Zer Çekmeköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Zin D Zer Çekmeköy'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Zin D Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Zin D Zer, konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor..

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Giresun Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesisi taşınacak mı?

Giresun'da kent içindeki FISKOBIRLIK'in, mamul üretimi yapan tek sanayi kuruluşu olan Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT)'nin taşınarak arsasına konut yapılacağı öne sürüldü.

Zin D Diamond projesi Çekmeköy'de yükselecek! Yeni proje!

Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de Zin D Diamond adıyla yeni bir projeye imza atıyor...

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emel Özenbaş imzasıyla kuruldu.

Balıkesir Süt Ürünleri İşleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Balıkesir Gönen'e Süt Ürünleri İşleme Tesisi kapasite artışı projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Adıyaman Mermer İşleme ve Sayalama Tesisi'nin ÇED toplantısı 19 Temmuz'da!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kömür Beldesi tarafında yapılacak olan Mermer Ocağı ve Mermer Kesme, İşleme ve Sayalama Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 19 Temmuz'da yapılacak.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

TAV Bahreyn Havalimanı Genişleme İhalesi'ni kazandı!

TAV İnşaat, 1,1 milyar dolarlık Bahreyn Havalimanı Genişleme İhalesi'ni kazandı. Katar, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’dan sonra TAV İnşaat bölgedeki beşinci ülke başkenti havalimanı inşaat ihalesini de kazanmış oldu.

Bingöl'de 6 et işleme tesisi sona yaklaştı!

Garip Köyünde 3 etçi tavuk yetiştiriciliği projesi tamamlandı. Organize Saniye Bölgesinde yapılan 6 et işleme tesisi bitme aşamasında.

Saruhanlı zeytin işleme tesisi törenle açıldı!

İzmir'in Saruhanlı ilçesinde, 30 Milyon TL'ye mal olan ve 150 kişiye istihdam sağlayacak 3 bin ton kapasiteli zeytin işleme tesisi törenle açıldı.

Dahilde İşleme İzin Belgesi Haberi

Dahilde İşleme İzin Belgesi

2019 yılı Aralık ayına ilişkin, Dahilde İşleme İzin Belgesi, Yurt İçi Satış ve Teslim Belgesi, Hariçte İşleme İzin Belgesi ile Vergi, Resim ve Harç İstisnası belgelerinin listesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dünya'da yer alan habere göre; Bu dönemde, Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş 467 milyon 657 bin euro, Demce Yapı İnşaat 900 milyon 816 bin TL, FNSS Savuma Sistemleri A.Ş 376 milyon 551 bin liralık hizmet geliri öngören vergi, resim, harç istisnası belgesi aldılar.

BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş, 250 milyon TL Çalık Enerji ise 239 milyon 318 bin dolarlık hizmet geliri öngörüsüyle istisna belgesi aldı. Vergi, resim, harç istisnası belgesi, iç piyasada satışı ihracat sayılan ve ithalatta gümrük muafiyetinden yararlandırılan satış ve teslimleri ile döviz kazandırıcı hizmet ve...