02 / 05 / 2024

Daikin Hasan Önder

Daikin Hasan Önder

Daikin, Daikin Türkiye'yi en yenilikçi şirket şeçti. Daikin Türkiye açıklamasına göre, dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti...

Daikin yılı büyümeyle kapatacak!

Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, "Daikin Türkiye cirosunu 2 yılda 2'ye katladı, bu yılı yüzde 30 büyüyerek 670 milyon lira ciro ile kapatacağız" dedi.

Daikin Başkan Yardımcısı Masatsugu Minaka: Klima lüks olmayacak!

Daikin Başkan Yardımcısı ve Avrupa Başkanı Masatsugu Minaka, Türkiye’de klimayı lüks olmaktan çıkarmak istediklerini belirterek, “Türkiye’de klima sahiplilik oranı yaklaşık yüzde 10-15. Japonya’da yüzde 100’lerde” dedi

Isıtma soğutma sistemlerinin markalı konuta katkısı nedir?

Daikin, mucidi olduğu ve VRV adını verdiği merkezi sistemlerle açık ara lider. Her 3 projeden birinde Daikin tercih ediliyor. Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, ana hedeflerinin Türkiye’de hem soğutmada hem ısıtmada liderlik olduğunu söylüyor.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Önder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Önder: İklimlendirme sektörü büyümeye devam ediyor!

Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, 2015 yılını değerlendirirken, genel ekonomi ve inşaat sektörünün hız kesmesine karşın iklimlendirme sektörünün büyümeye devam ettiğini söyledi...

Doğru iklimlendirme enerji tasarrufunun en önemli konusu!

Isıtma-soğutma sektörünün öncü firması Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle yaptığı açıklamada azalan enerji kaynaklarına dikkati çekti.

Klima almayı düşünenlere tavsiyeler!

Bunaltıcı yaz sıcakları ile birlikte klima alanlar ve almayı düşünenlerin sayısı artarken, Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, klima seçimi ve kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekti.

Daikin'den tasarrufa yönelik öneriler!

Hasan Önder, ısıtma, soğutma ve havalandırmada doğru çözümlerin tercih edilmesi ve daha az enerji kullanan cihazların yaygınlaşmasının hem faturalara hem de cari açığa olumlu yansıyacağını söyledi.

Teknik Yapı, Evora İstanbul projesinde Daikin’i tercih etti!

Evora İstanbul projesiyle Tuzla’da yepyeni bir şehir inşa eden Teknik Yapı’nın tercihi de Daikin’in ısıtma markası Airfel’den yana oldu. Evora İstanbul sakinleri, doğa dostu Airfel kompakt ventilli panel radyatör ile ısınma konforunu yaşayacak...

Hasan Rahvalı: Önceliğimiz Türkiye'yi temsil etmek!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO' su Hasan Rahvalı 2023' te dünyanın büyük ekonomisi olmaya hazırlanan Türkiye için şirket olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi...

Hasan Arslan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Hasan Arslan kimdir?

Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya'dan ayrıldı!

ÇBS Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya Genel Müdürü Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya' dan ayrıldı.

Hasan Peker'in Ataköy arsası resmen Timur Gayrimenkul'ün!

Hasan Peker'e ait Peker Gayrimenkul'ün Ataköy'deki 20 bin metrekare arsada proje yapmak için Timur Gayrimenkul ile el sıkışıldı. Peker Gayrimenkul her ay yapılan inşaata göre ödeme yapacak...

Hasan Akgün: Kumburgaz Miami gibi olacak!

Kumburgaz’daki kentsel dönüşümü, Ortadoğu’nun en büyük film platoları ve Disneyland projelerini, bayramda kaç kilometrekare yol kat ettiğini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kumburgaz Miami gibi olacak dedi...

Daikin Hasan Önder Haberi

Daikin Hasan Önder


Dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti. 


Daikin Türkiye açıklamasına göre, şirket, faaliyet gösterdiği 160 ülke arasında "En Yenilikçi" şirket olarak Daikin Türkiye'yi ödüllendirdi. Daikin Türkiye'nin 2 yıllık sürede 2 kat büyüyerek hedeflerinin önünde gitmesi bu ödüle adaylığını sağlarken ve satışlarını artırırken servis kalitesinden, insan kaynakları gücüne kadar pek çok alanda önemli iyileştirmeler yapabilmesi de Daikin Group yönetimini etkiledi. 


Daikin Industries'in genel merkezinin bulunduğu Osaka'da tüm ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen Daikin Group 2013 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda, Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, "Excellent Innovation-Mükemmel Yenilikçi" ödülünün sahibi oldu. Temmuz 2011'den bu yana gösterdiği çalışmalarla sektöründe olduğu gibi grup bünyesinde de öne çıkan Daikin Türkiye, bu özel ödüle layık görüldü. 


Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO)...