18 / 05 / 2024

daikin japonya

daikin japonya

Japon klima markası Daikin, 2015 yılına kadar 500 milyon euro ciro hedefliyor...

Daikin'e Japonya Çevre Bakanlığı'ndan ödül!

İklimlendirme sektörünün lokomotif şirketi Daikin, küresel ısınmaya karşı geliştirdiği çevreci çözüm ve uygulamaları ile de sektörüne öncülük ediyor. Daikin, çalışmaları ile Japonya Çevre Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

Daikin Türkiye Akademi, Belçika’dan ödülle döndü!

Daikin tarafından her yıl düzenlenen Avrupa Servis Semineri, Avrupa’dan 19 ülkenin Satış Sonrası Hizmet departman yöneticilerini Belçika’da buluşturdu. Yeni hedeflerin belirlendiği seminerin ardından, alanlarının en iyileri ödüllendirildi.

Daikin Hendek Üretim Tesisleri'ne Çevreci Fabrika sertifikası!

Daikin Türkiye’nin Hendek Üretim Tesisleri “Green Heart Factory” sertifikasını almaya hak kazandı. Daikin’in global kriterlerini tutturan Daikin Türkiye, bu konudaki duyarlılığını ‘Yeşil Kalp’ sembolü ile taçlandırdı.

Daikin'den yüzde 35 indirim!

İklimlendirmenin uzman markası Daikin, kışı sıcak geçirmek ve yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin yüzde 35’e varan indirimle içinizi ısıtacak.

Japonya'nın Marmaray'a katkısı tarihe geçecek!

G-20 Zirvesi için Türkiye’ye gelen Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Türk-Japon İş Konseyi’ne katıldı, ardından Başbakan Davutoğlu ile baş başa görüştü.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları Daikin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

Beyoğlu Belediyesi, Japonya ile afet anlaşması imzaladı!

Beyoğlu Belediyesi ile Japonya'nın Bunkyo Belediyesi arasında "Afet Önleme Projesi İşbirliği Anlaşması" imzalandı. Törene resmi temaslar için Japonya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı

Türkiye ile Japonya kentsel dönüşümde iş birliği yapacak!

Japonya’da resmi temaslarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından Japon işadamları için verilen seminerdeki konuşmasının ardından gerçekleşen imza töreniyle, Japonların deprem bilinci İstanbul'a taşınacak.

İstanbul’da deprem hazırlıklarına Japonya katkısı!

Beyoğlu Belediyesi ve Japonya’nın Bunkyo Belediyesi arasında dostluk antlaşması imzalandı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada Japonya’yı teknoloji konusunda takdir ettiklerini dile getirdi

Japonya'daki havaray teknolojisi İstanbul’a getirilecek!

Erman Akgün, Japonya’da 1964’ten beri kullanılan havaray teknolojisini İstanbul’a getirmek için ciddi görüşmeler yaptıklarını söyledi. Akgün, “Sıfır kaza ile işletilen Japon hızlı tren teknolojisini de Türkiye’ye nasıl getirebileceğimize bakıyoruz” dedi

Daikin, Hoval Isıtma Sistemleri'ni tanıttı!

Dünyaca ünlü kazanları ile ısıtma sektörünün önemli oyuncularından biri olan Hoval’in Lihtenştayn’daki üretim tesislerine bir gezi düzenleyen Daikin, Türkiye’nin önde gelen proje yöneticilerini yeni kazan teknolojileri hakkında bilgilendirdi.

daikin japonya Haberi

daikin japonya
Japon klima markası Daikin, 2011 yılında Türkiye pazarına giriş yapmıştı. 2015 yılına kadar 500 milyon ciro hedefleyen şirket, ihracatını 135 milyon euroya çıkarmak...