24 / 07 / 2024

Daikin kampanya 2015

Daikin kampanya 2015

İklimlendirmenin uzman markası Daikin, kışı sıcak geçirmek ve yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin yüzde 35’e varan indirimle içinizi ısıtacak.

TOKİ indirim 2017 kampanya şartları!

TOKİ indirim 2017 kampanya şartlarına göre yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin gayrimenkullerini 2015 yılı sonuna kadar almış olmaları gerekiyor...

Daikin'den yüzde 15 indirimli klima!

Daikin’in üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlediği kampanya, Tegora serisi klimalarda 15 Haziran’a kadar yüzde 15 indirim ve 5 yıllık garanti süresi sunuyor.

Daikin'den yüzde 35 indirim!

İklimlendirmenin uzman markası Daikin, kışı sıcak geçirmek ve yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin yüzde 35’e varan indirimle içinizi ısıtacak.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

Daikin kampanyasını 15 Ağustos'a kadar uzattı!

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Kampanya 15 Ağustos’a kadar uzatıldı.

Daikin’den yazı karşılama kampanyası!

İklimlendirmenin lider markası Daikin, bu yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Kampanya, 15 Temmuz’a kadar yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.

2015 TOKİ indirimi başvuruları!

2015 TOKİ indirimi başvuruları bugün sona eriyor. Başvuruların Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank aracılığıyla kabul edildiği kampanya ile yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor.

TOKİ kampanya 2015!

Başvuru tarihlerini kaçıranların kampanyadan yararlanamayacağı TOKİ indirim kampanyası için başvurular bugün başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. İşte TOKİ kampanya 2015 detayları...

Daikin kampanya 2015 Haberi

Daikin kampanya 2015

Dünya iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, kış sezonunu sadece geniş bir ürün gamı ile değil, müşterilerini mutlu edecek indirimlerle karşıladı. Üstün teknolojik özelliklere sahip klimaları ile dört mevsim iklimlendirme konforu sunan Daikin, 2015 yılını yüzde 20 + yüzde 15’e varan bir indirim kampanyası ile uğurluyor.


Kış aylarında ısıtma konforunun klima ile kesintisiz olarak sağlanabileceğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanya Daikin’in en beğenilen 5 modelini kapsıyor. Bir yandan enerji tasarrufu yapıp, diğer yandan kışı sıcak, yazı serin serin yaşamak isteyenler Daikin’in 2015 yıl sonu indirim kampanyasından 31 Aralık tarihine kadar yararlanabilecek.


Daikin’in sezonsal verimlilik kriterlerine göre üretilen Kaira, Tegora, Miyora, Shira ve Emura split klima modellerine yüzde 35’e varan indirim uyguluyor. Yapı Kredi WorldCard sahiplerine hem indirim hem de taksit olanağı sunan...