02 / 05 / 2024

daikin nerenin markası

daikin nerenin markası

Daikin, Daikin Türkiye'yi en yenilikçi şirket şeçti. Daikin Türkiye açıklamasına göre, dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Daikin'den yüzde 35 indirim!

İklimlendirmenin uzman markası Daikin, kışı sıcak geçirmek ve yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin yüzde 35’e varan indirimle içinizi ısıtacak.

Daikin kampanyasını 15 Ağustos'a kadar uzattı!

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Kampanya 15 Ağustos’a kadar uzatıldı.

Daikin’den yazı karşılama kampanyası!

İklimlendirmenin lider markası Daikin, bu yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Kampanya, 15 Temmuz’a kadar yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.

Midpoint'in yeni markası Welldone Antalya'da hizmete açıldı!

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor...

Bebek giyim markası Kanz'dan Düzce'de mobilya fabrikası!

Alman bebek ve çocuk giyim markası Kanz, Türkiye'de mobilya sektörüne de giriş yaptı. Bu amaçla Besh Mobilya ile lisans anlaşması yapan Alman markanın şimdiden bayilik sistemi ile Türkiye'nin 81 noktasına ulaştığı açıklandı.

Daikin ısı geri kazanımlı yeni ürününü tanıttı!

Daikin, değişken akışkan sıcaklığı teknolojisi (VRT) ile üretilen ısı geri kazanımlı VRVIV HR serisini gayrimenkul yatırımcılarının beğenisine sundu. Tasarımda esneklik ve daha düşük karbondioksit emisyonu ile çevreci çözüm sunuyor.

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Daikin gayrimenkul sektörüne ısı geri kazanımlı VRV’yi kazandırdı!

Mucidi olduğu VRV sistemlerine yepyeni bir model ekleyen Daikin, kullanıcılarına daha yüksek konfor ve daha verimli bir sistem sunuyor. Daikin VRV IV HR, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yaparken, daha kolay montaj, ile de fark yaratıyor.

daikin nerenin markası Haberi

daikin nerenin markası


Dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti. 


Daikin Türkiye açıklamasına göre, şirket, faaliyet gösterdiği 160 ülke arasında "En Yenilikçi" şirket olarak Daikin Türkiye'yi ödüllendirdi. Daikin Türkiye'nin 2 yıllık sürede 2 kat büyüyerek hedeflerinin önünde gitmesi bu ödüle adaylığını sağlarken ve satışlarını artırırken servis kalitesinden, insan kaynakları gücüne kadar pek çok alanda önemli iyileştirmeler yapabilmesi de Daikin Group yönetimini etkiledi. 


Daikin Industries'in genel merkezinin bulunduğu Osaka'da tüm ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen Daikin Group 2013 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda, Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, "Excellent Innovation-Mükemmel Yenilikçi" ödülünün sahibi oldu. Temmuz 2011'den bu yana gösterdiği çalışmalarla sektöründe olduğu gibi grup bünyesinde de öne çıkan Daikin Türkiye, bu özel ödüle layık görüldü. 


Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO)...