02 / 10 / 2024

Daikin tasarruf önerileri

Daikin tasarruf önerileri

Hasan Önder, ısıtma, soğutma ve havalandırmada doğru çözümlerin tercih edilmesi ve daha az enerji kullanan cihazların yaygınlaşmasının hem faturalara hem de cari açığa olumlu yansıyacağını söyledi.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Tasarruf etmek isteyenler Daikin Altherma'yı tercih ediyor!

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor.

Daikin Emura kliması yüksek tasarruf imkanı sağlıyor!

Daikin’in, büyük beğeni toplayan klimalarından biri olan Emura, çevreci R32 gazı ile kullanıcılarına daha yüksek verimlilik ve tasarruf imkanı sunuyor.

İZODER: Isı yalıtımıyla 46 milyar TL tasarruf yapılacak!

'Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı'nı değerlendiren İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, "Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6.5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar TL tasarruf elde edilecek...

Ferdi Erdoğan: Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6,5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar lira tasarruf elde edileceğini, 51 bin kişiye de yeni istihdam sağlanacağını belirtti.

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6,5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar lira tasarruf elde edileceğini, 51 bin kişiye de yeni istihdam sağlanacağını belirtti.

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6,5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar lira tasarruf elde edileceğini belirtti

Isı yalıtımı hem istihdam hem tasarruf yaratacak!

İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, 6,5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar lira tasarruf elde edileceğini, 51 bin kişiye de yeni istihdam sağlanacağını belirtti.

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak. İZODER Başkanı Erdoğan "Bu planın uygulanmaya başlanmasıyla önemli adımların atılacağı yalıtım sektöründe hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

İZODER: Isı yalıtımıyla 46 milyar TL tasarruf sağlanacak!

İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, ' Kalkınma Planı’nın öngördüğü süre içinde 6.5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar TL tasarruf elde edilecek ' dedi.

Daikin Eskişehir'deki ilk showroom'unu açtı!

Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Türkiye’deki büyüme atağını sürdürüyor. Bayileri kanalı ile Türkiye genelinde yaygınlaşan Daikin, Eskişehir de yaptığı yeni açılışla showroom sayısını 189’e çıkardı.

Evde tasarruf için 10 altın kural!

Türkiye’de kışın kendini erken hissettirmesi, vatandaşı özellikle evde daha tasarruflu olmaya mecbur kılıyor. Peki daha fazla tasarruf sağlamak için neler yapılmalı? Bu konuda doğru bildiğimiz yanlışlar neler?

Daikin tasarruf önerileri Haberi

Daikin tasarruf önerileri

Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, ısıtma, soğutma ve havalandırmada doğru çözümlerin tercih edilmesi ve daha az enerji kullanan cihazların yaygınlaşmasının hem faturalara hem de cari açığa olumlu yansıyacağını söyledi.

Cari açık, enerji verimliliği ve iklimlendirme sektörü arasındaki yakın ilişkiye dikkat çeken Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, üretim süreçlerinin iyileştirilmesi ve tüketim bilincinin gelişmesi kadar tasarruf değerleri yüksek yeni teknolojik cihaz kullanımının da tasarruf açısından önemli olduğunu vurguladı. Enerji Verimliliği Haftası’nda tasarrufun yanı sıra bu konuların da gündeme getirilmesi gerektiğini belirten Önder, sadece akıllı doğru iklimlendirme çözümleri kullanımının artmasının bile cari açığa önemli katkıları olacağını dile getirdi. 


Enerji verimliliğinin; tüketilen enerjinin ekonomik kalkınma ve sosyal refahı engellemeden en aza indirgenmesi anlamına geldiğini ifade eden Önder,...