02 / 05 / 2024

daikin türkiye nerede

daikin türkiye nerede

Daikin, Daikin Türkiye'yi en yenilikçi şirket şeçti. Daikin Türkiye açıklamasına göre, dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti...

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

Apple aşıkları dikkat! Türkiye’de en ucuz iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone 14 serisinin tanıtıldığı şu günlerde, Apple markasına ait olan diğer telefonlarda iPhone 12 ve iPhone 12'ün fiyatları son derece merak konusu. Peki, Türkiye'de en ucun iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? İşte detaylar...

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Türkiye’de 2021 yılında 786 milyar TL’lik konut satışı yapıldı!

Türkiye'de 2021'de 1 milyon 491 bin 856 konut satışı yapıldı. Peki en çok satış nerede oldu? Konut satışlarından en yüksek ticaret hacmi hangi ilde elde edildi? İşte ayrıntılar...

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede?

Konut almak isteyenler bu haberi okumadan konut almasın. Çünkü Türkiye'nin tamamında en ucuz ve en pahalı konut fiyatlarını sizler için araştırdık. Peki Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede? İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Türkiye'de en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirket!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni bugün gerçekleştirildi. 

Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni gerçekleştirildi. Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu.

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları Daikin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

Türkiye'de en yüksek kira bedeli nerede?

Kapalıçarşı, metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un ve Türkiye'nin en değerli yeri oldu. Kapalıçarşı'yı kira bedelinde İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Beşiktaş-Çarşı takip etti.

daikin türkiye nerede Haberi

daikin türkiye nerede


Dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti. 


Daikin Türkiye açıklamasına göre, şirket, faaliyet gösterdiği 160 ülke arasında "En Yenilikçi" şirket olarak Daikin Türkiye'yi ödüllendirdi. Daikin Türkiye'nin 2 yıllık sürede 2 kat büyüyerek hedeflerinin önünde gitmesi bu ödüle adaylığını sağlarken ve satışlarını artırırken servis kalitesinden, insan kaynakları gücüne kadar pek çok alanda önemli iyileştirmeler yapabilmesi de Daikin Group yönetimini etkiledi. 


Daikin Industries'in genel merkezinin bulunduğu Osaka'da tüm ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen Daikin Group 2013 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda, Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, "Excellent Innovation-Mükemmel Yenilikçi" ödülünün sahibi oldu. Temmuz 2011'den bu yana gösterdiği çalışmalarla sektöründe olduğu gibi grup bünyesinde de öne çıkan Daikin Türkiye, bu özel ödüle layık görüldü. 


Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO)...