06 / 05 / 2024

daikin vrv sistemleri

daikin vrv sistemleri

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Nitelikli konut projelerinin artışı iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Daikin Türkiye de yer aldığı projelerde tek tip cihaz yerine, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına farklı çözümler sunan ürünleriyle öne çıkıyor. Daikin'in mucidi olduğu VRV sistemleri pazarda hızla kabul görüyor...

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Pruva 34, Daikin'i tercih etti!

Marmara Denizi’ni ve yeşili kucaklayan bir proje olarak Bakırköy’de hayata geçirilen Pruva 34, iklimlendirme konusundaki tercihini Daikin Mini VRV sistemlerden yana yaptı

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

NEF Merter 13, Daikin'i tercih etti!

İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.

Ege Perla tercihini Daikin'den yana kullandı!

Ege Perla da sakinleri için yüksek kalite ve enerji tasarrufu sağlamak için Daikin’i tercih etti. Daikin, Mini VRV Sistemi ile Ege Perla sakinlerine ihtiyaç duydukları iklimlendirme tercihlerini de bağımsız olarak yaşama imkanı sunuyor.

Daikin, Hoval Isıtma Sistemleri'ni tanıttı!

Dünyaca ünlü kazanları ile ısıtma sektörünün önemli oyuncularından biri olan Hoval’in Lihtenştayn’daki üretim tesislerine bir gezi düzenleyen Daikin, Türkiye’nin önde gelen proje yöneticilerini yeni kazan teknolojileri hakkında bilgilendirdi.

daikin vrv sistemleri Haberi

daikin vrv sistemleri

İklimlendirme sektörünün Japon devi Daikin, denize sıfır konumuyla Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı oldu. Projede Daikin’in kullanıcı tercihlerini ön planda tutan Daikin Mini VRV ve VRV IV heat pump sistemleri tercih edildi.


Bodrum Yalıkavak Marina’ya sadece 7 dakika mesafede olan Adres Yalıkavak, M2 İnşaat A.Ş. tarafından inşa edildi. Mimar Gökhan Aksoy ve Ayşin Sevgi Karakurt tarafından tasarlanan Adres Yalıkavak'ın mekanik proje tasarımı MPM Mühendislik - Tibet Mumcu tarafından yapıldı. Projenin ilk etabında 32 adet villa ve 14 adet villa dairesi olmak üzere toplam 46 villa yer alıyor. Müstakil dubleks ve tripleks villa seçeneğinin yanı sıra 3+1 dairelerin de yer aldığı projede kot farkından dolayı hiçbir villa bir diğerinin manzarasını engellemiyor. Villa sakinleri...