26 / 05 / 2024

Dalaman Kayacık Sahili Millet Bahçesi

Dalaman Kayacık Sahili Millet Bahçesi

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’da partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Gökcan, kongrede yaptığı açıklamasında, ilçeye yapılması planlanan yatırımların müjdesini verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

O ilde 100 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Kayacık Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Fiyatı resmen dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar...

O ildeki 3 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 2 Şubat'ta! 

Tokat ili Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Kayacık Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Turhal Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! Yatırımcılar dikkat! Restoran, arsa ve dükkan satıyor!

Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal Celal, Kayacık ve Müftü mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Fiyatları dudak uçuklattı! 

Tokat Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor...

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 3 yeni okul!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tokat 296 konut ihalesi bugün!

Tokat İli Turhal İlçesi Kayacık Mahallesi 296 Adet Konut 100 Kişilik Cami ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Turhal 296 konut ihalesi yarın!

Tokat İli Turhal İlçesi Kayacık Mahallesi 296 Adet Konut 100 Kişilik Cami ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 296 yeni konut müjdesi!

Tokat İli Turhal İlçesi Kayacık Mahallesi 296 Adet Konut 100 Kişilik Cami ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Dalaman Kayacık Sahili Millet Bahçesi Haberi

Dalaman Kayacık Sahili Millet Bahçesi

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’da partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Gökcan, kongredeki açıklamasında ilçeye yapılması planlanan yatırımların müjdesini verdi.

Güney Ege'de yer alan habere göre; Dalaman TİGEM Salonu’nda düzenlenen kongrede, Hükümet Konağı yapımının 2020 yılı bütçesine alındığından bahseden Gökcan, yapımı süren Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu için ödenek alındığını ve 2021 yılında hizmete açılmasını planladıklarını sözlerine ekledi.

Kayacık Sahili Millet Bahçesi projesi çalışmaların sürdüğünden bahseden Gökcan; “İmar planı çalışmalarının tamamlanması bekleniyor. Günlük Kent Ormanı ve Mesire Yeri projemiz Çevre Şehircilik ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı. Gerekli mimari düzenlemeler yapıldıktan sonra ivedilikle hayata geçirilecek.” açıklamasında bulundu.

TERMAL KÖY (KÜKÜRT) PROJESİ

Hazırladıkları Termal Köy projesine bakanlık tarafından onay verildiğinden bahseden Gökcan;  “Bakanlığımızın vereceği ödenek bekleniyor, kısa süre içerisinde yapımına başlanacak. Boynuz Bükü...