02 / 05 / 2024

Dalaman koyları

Dalaman koyları

Muğla’nın Dalaman'da bulunan ve daha önce Muğla 2. İdare Mahkemesince ihalelerinin yürütmesi durdurulan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koylarındaki mesire alanları yeniden ihale ediliyor.

Antalya Phaselis’in koylarında inşaatı başlatılan halk plajı ‘hukuka aykırı’ görüldü!

Birinci derece arkeolojik sit alanı olan Phaselis’in koylarına günübirlik tesis ve plaj ihalesinde ‘hukuka aykırı’ görüşü çıktı.

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Dalaman Belediyesi 5 arsa satacak! 

Muğla İli Dalaman Belediye Başkanlığı, Muğla Dalaman'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dalaman Belediyesi'nden büyük fırsat! 4 arsa satıyor!

Muğla İli Dalaman Belediye Başkanlığı, Muğla Dalaman'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İspanyol şirket Dalaman havalimanına 140 milyon Euro'ya ortak oldu!

Ferrovial isimli İspanyol şirket Dalaman havalimanı için YDA Grubu'na ortak oldu.

Dalaman Belediyesi'nden 10.7 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Dalaman Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Dalaman ilçesinde yer alan 9 arsayı 10 milyon 701 bin 943 TL'ye satıyor.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Bakanlıktan sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak Muğla Çevre Koruma Vakfına (MUÇEV) verildiği iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtti.

Cennet koyların yeni koruma statüleri iptal edildi!

Türkiye’nin cennet koylarından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ün sit derecelerini düşürerek imara açılmasına yol açacak yeni koruma statüleriyle ilgili kararları, mahkeme iptal etti.

Dalaman'a millet bahçesi ve yeni imar planı müjdesi!

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’da partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Gökcan, kongrede yaptığı açıklamasında, ilçeye yapılması planlanan yatırımların müjdesini verdi.

Dalaman'da 33.8 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis imarlı arsa!

Ortaca İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Dalaman ilçesi, Kapıkargın Mahallesi 146 ada 30 ve 32 parsellerde yer alan 1.258,45 metrekarelik turizm tesis imarlı arsayı toplam 33 milyon 808 bin 605 TL'ye icradan satıyor...

Zeynep Banu Dalaman: ABD'nin Kanal İstanbul'dan 2010 yılında haberi vardı!

Akademisyen Zeynep Banu Dalaman, 2010 yılında yapılan bir konferansta yaşadıklarını anlatarak, ABD'nin Kanal İstanbul projesinden önceden haberdar olduğunu öne sürdü...

Dalaman koyları Haberi

Dalaman koyları

Muğla’nın Dalaman ilçesi sınırları içinde bulunan ve daha önce Muğla 2. İdare Mahkemesince ihalelerinin yürütmesi durdurulan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koylarındaki mesire alanları yeniden ihale ediliyor.


Dalaman sınırları içinde bulunan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koyları mesire alanlarının ihale edileceği duyurusu Muğla Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinde yayınlandı. Duyuruya göre 4 adet C tipi mesire yeri ve yapılacak tesislerin işletme hakkının ihalesi 16-17 Eylül tarihlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Atatürk Spor salonunda yapılacak.


Küçük Sarsala mesire alanının tesissiz olarak ihalesi 17 Eylül Perşembe günü saat 14.00 de, Göbün mesire alanının tesissiz olarak ihalesi 17 Eylül Perşembe günü saat 10.00 da, Akbük mesire alanının tesissiz olarak ihalesi 16 Eylül Çarşamba günü saat 10.00 da, Taşyaka mesire alanınınihalesi...