28 / 08 / 2024

Dalaman londra arası uçak seferleri

Dalaman londra arası uçak seferleri

Mayıs'ın ikinci haftasından itibaren Gatewick ve Manchester'dan Dalaman Havalimanı'na karşılıklı tarifeli uçak seferler başlayacak. Paket turlarla gelmek zorunda kalan İngilizler, bu sayede yıl boyunca münferit olarak da Muğla'ya gelebilecek.

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

GRED yeni konut projelerini Londra’da tanıtacak!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul ve emlak danışmanlık firması Gred’in sahibi Meltem Türker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle iki ülke arasında çalışmalara başladı.

GEMSS, Londra Mimarlık Festivali'nde RIBA’da sergilenecek!

Türkiye’nin yaratıcı genç mimarlarının katılımı için açık çağrı yapılan GEMSS, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da sergilenecek.

Antyapı'nın Londra'daki Apex House projesi yapısal olarak tamamlandı!

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil ediyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” enstalasyonu ile 4-23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2018 Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Londra'da yükselen kiralar teknede yaşamı patlattı!

Kanallarda dolaşarak yaşayacağınız bir tekneye dairenizi değişir misiniz? Bu yaşam tarzı Londralı gençler arasında giderek yayılıyor. 24 yaşındaki Matthew Winters iki yıldır Londra'nın en pahalı semtlerinde oturmuş. Ama şimdi bir teknede yaşıyor.

49 yıllık otobüs yazlık eve dönüştü!

Güney Galler ile Londra arasında yolcu taşıyan 49 yıllık otobüs yazlık evine dönüştürüldü. 700 Sterlin'e satın alınan otobüsün muhteşem eve dönüşmesi için 4 bin Sterlin harcandı.

Tabanlıoğlu, Beloved/Azizem ile Londra Tasarım Festivali'nde!

Kürk Mantolu Madonna’nın 73 yıl sonra ilk kez İngilizce’ye çevrilmiş olması vesilesi ile Tabanlıoğlu Mimarlık, 17-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Londra Tasarım Festivali kapsamında bu büyük aşk hikayesine odaklanıyor.

Acıpayam-Dalaman arasındaki yol çalışması TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Acıpayam-Dalaman arasında yürütülmekte olan yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Dalaman Havalimanı'nın inşaatı geciktirildi mi?

Muğla Dalaman Havalimanı işletici firması YDA'nın avukatı Turan Aras, havalimanında yapımına başlanacak olan 200 milyon avro değerindeki yeni iç hatlar terminali inşaatının, eski kiracılar tarafından geciktirildiğini bildirdi.

United Overseas Bank, Londra’daki konut kredilerini askıya aldı!

Singapur’un en büyük bankaları arasında yer alan United Overseas Bank (UOB) Londra’daki konut kredilerini askıya aldığını duyurdu.

King's Cross Quarter Londra Projesi!

King's Cross Quarter Londra projesinde İstanbul özel tanıtım randevuları 6 - 8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. King's Cross Quarter Londra projesi 2018'in sonbaharında teslim edilecek...

Dalaman londra arası uçak seferleri Haberi

Dalaman londra arası uçak seferleri


Güney Ege Turistik Otelciler Birliği'nin (GETOB) uzun süredir mücadelesini verdiği Londra-Dalaman arasına tarifeli uçak seferleri konulmasıyla ilgili girişimlerde mutlu sona ulaşıldı. Mayıs'ın ikinci haftasından itibaren Gatewick ve Manchester'dan Dalaman Havalimanı'na karşılıklı tarifeli uçak seferler başlayacak. Paket turlarla gelmek zorunda kalan İngilizler, bu sayede yıl boyunca münferit olarak da Muğla'ya gelebilecek. GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, seferlerin başlamasıyla hem turizm sektörünün yıl boyu canlı kalacağını hem de bölgede yaşayan yabancıların ülkelerine istedikleri zaman gidip gelebileceklerini söyledi. Bülbüloğlu, "Paket turlar bittiğinde bölgeye gelen uçak seferleri sona eriyor. Bölgemiz, doğal güzelliği ve iklimiyle turizm yapmaya elverişli olmasına rağmen turist olmadığı için milyon dolarlık tesisler boş kalıyor" dedi. Bazı havayolu şirketleriyle görüşme yaptıklarını ve istatistik bilgiler verdiklerini açıklayan Bülbüoğlu, "İngiltere'den, Dalaman Havalimanı'na bir milyona...