04 / 05 / 2024

Dalçev A.Ş iztuzu açıklaması

Dalçev A.Ş iztuzu açıklaması

Muğla’nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi’nde bulunan dünyaca ünlü Dalyan İztuzu Plajını işletme hakkını 8 yıllığına kiralayan ve eleştirilere hedef olan Dalçev A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Oruç, basın toplantısı düzenledi.

Bakırköy'deki 85 metrekare ev 520 bin dolara satılıyor: Konut piyasası son sazanlarını arıyor!

Son zamanlarda fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündeme geliyor şimdi de Bakırköy'deki 520 bin dolarlık 85 metrekare büyüklükte olan ev şaşırttı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

Emekliler artık ev değil sadece oda alabiliyor!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı yaptığı açıklamada AKP’den önce memurların emeklilik ikramiyesiyle 3 oda 1 salon ev alabildiğini, şimdi ise yalnızca 1 oda alabildiklerini dile getirdi.

Şener Şen'den ev açıklaması! 

Asistanıyla birlikte Etiler'de görüntülenen Şener Sen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddiaları yanıtladı.

Serdar Ortaç'tan ev açıklaması!

Serdar Ortaç, 30 milyon TL'lik evini çalışanlarına bırakacağını söylemişti. Ortaç, konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulundu, "Neden olmasın. Benden sonra rahat etsinler... Ortalama 30 senedir 10-15 kişi bana bakıyor. Aile yarısı onlar" dedi...

MasterChef Güzide'den '7 milyon TL'lik ev' açıklaması!

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Güzide Mertcan, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından isyan etti.

Dorian'da 13 bin ev ağır hasar gördü!

Dorian Kasırgası Bahamalar'ı vurdu. Dorian'da kasırga sonucunda 13 bin ev kullanılamaz hale geldi.

Meksikalı baronların villaları satışta!

Meksika'da uyuşturucu kartellerinin liderlerinden ele geçirilen 27 lüks ev açık artırma usulüyle satışa çıktı. Evlerden gelecek para ise yoksullara dağıtılacak.

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Hailey Baldwin'in New York'taki evi icradan satılıyor!

Amerikalı yıldız Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satılacak. 365 metrekare büyüklüğündeki ev banka tarafından haciz konulup satışa çıkarıldı.

Hailey Baldwin'in büyüdüğü ev borç krizinden satılık!

Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satışa sunulacak. 

Mustafa Ceceli'den 12 milyon dolarlık ev açıklaması!

Geçtiğimiz hafta eşinden boşanan Mustafa Ceceli'nin eski eşine 12 milyon dolarlık bir ev bıraktığı iddia edildi. Ceceli, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Dalçev A.Ş iztuzu açıklaması Haberi

Dalçev A.Ş iztuzu açıklaması


Muğla’nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi’nde bulunan dünyaca ünlü Dalyan İztuzu Plajını işletme hakkını 8 yıllığına kiralayan ve eleştirilere hedef olan Dalçev A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Oruç, basın toplantısı düzenledi. Hukuk dışı hiçbir yolu kullanmadıklarını belirten Ramazan Oruç, "İhale sürecinde hukuk dışı hiçbir yola tevessül etmedik. Her şey yasalar çerçevesinde gerçekleşti" dedi. Oruç ihale tarihinin sözlü olarak kendilerine bildirildiğine karşı cevaben, "Ortaca Belediyesine de telefonla aranıp ihale süreci belirtilmiş." dedi. Plajın özel bir şirkete kiralanmasını eleştiren Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ise dün "Plajın özel bir kişiye kazanç getirecek diye verilmesi, yok olması anlamına geliyor. Alan ihale edilmeden bir şahsa verildi, durum bize telefonla bildirildi " açıklamasını yapmıştı.


Dalyan İztuzu Plajı’nın işletmesinin kamuoyu bilgilendirilmeden, ihale yapılmadan kiralandığını ve CHP’li Ortaca...