29 / 04 / 2024

dalga kule rotana

dalga kule rotana

DAP Yapı Dalga Kule 'de fiyatlar 294 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların metrekareleri 52 metrekare ile 103 metrekare arasında değişiyor

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

DAP Adam Kule fiyatları!

DAP Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda yükseliyor. DAP Adam Kule fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

DAP Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen DAP Yapı Adam Kule projesi ön talep toplamaya devam ediliyor.Peki DAP Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Adam Kule fiyat!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule fiyat listesi kapsamında daireler 200 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Adam Kule Dragos fiyat!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen proje DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Adam Kule Dragos fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Dragos Adam Kule satılık ev!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede 350 adet daire bulunuyor. Dragos Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri!

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa ediliyor. Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

dalga kule rotana Haberi

dalga kule rotana

Dalga Kule DAP Yapı imzasıyla Maltepe'de yaşama geçiriliyor. 176 konutun yer aldığı Dalga Kule'de ticari ünitelerde bulunuyor.


Dap Yapı Dalga Kule 22 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor, projede yer alan stüdyo daireler 52 metrekare, 1 oda 1 salon daireler ise 91 metrekare ile 103 metrekare arasında tasarlandı. Dalga Kule'nin 2014 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.



Dalga Kule fiyatları:

Stüdyo daireler 294 bin liradan,

1 oda 1 salon daireler ise 435 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu.


Maltepe Dalga Kule lokasyon olarak;  Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 kilometre, Pendik Marintürk‘e 5 kilometre, Adalet Sarayı’na 2 kilometre mesafede yaşama geçiriliyor.


www.dalgakule.com

444 33 39

Ceren...