06 / 05 / 2024

dalış turizmi

dalış turizmi

Antalya'da Türk Hava Kurumu'na ait Dornier tipi uçak dalış turizminde kullanılmak amacıyla denizde 25 metre derinliğe batırıldı

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi kuruldu!

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydın ve Mutlu Dikmen ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

Elvan Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Ege Elvan tarafından kuruldu. 

Meditravelist Sağlık Turizmi Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meditravelist Sağlık Turizmi Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Celale Tangül Özcan tarafından kuruldu. 

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyt Özbek tarafından kuruldu.

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ammar Hafez tarafından bugün Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, gündem konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Turanlı, ''Ben kendi ülkeme yatırımdan asla geri durmam. İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var'' diye konuştu.

Kastamonu'da kültür turizmi canlanacak!

Kastamonu Belediye turizmi canlandırmak için çalışmalar başlattı. arihi konaklar, çarşılar, sokak sağlıklaştırmaları ve meydan projeleriyle kültür turizmi yeniden hayat bulacak.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mükremin DAl ve Mehmet Emin Dal imzasıyla kuruldu.

Trabzon Kaşüstü dal-çık projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Kaşüstü dal-çık projesinin Türkiye'de bir örneğinin daha olmadığını ve özellikleri bakımından da bir ilk olacağını söyledi.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

dalış turizmi Haberi

dalış turizmi

Türk Hava Kurumu'nun Ankara'daki Etimesgut Türk Kuşu Eğitim Tesisleri deposunda hurda olarak bekleyen Dornier tipi uçak, Antalya'ya getirilerek Divan Talya Oteli'nin sahilinden 50 metre açıkta batırıldı. 

     

Özel bir firmaya ait dalgıçlar tarafından gerçekleştirilen batırma işlemine Milli Dalgıç ve Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen ile eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen de yardımcı oldu. 

     

Karadan ve denizdeki yatlardan çok sayıda vatandaşın izlediği batırma işlemi, yaklaşık iki saat sürdü. Uçak, batırma işleminin ardından 25 metre derinlikte sabitlendi ve dalış turizmi için hazır hale getirildi. Öte yandan batırma işlemi sırasında Kürşat Tüzmen'in de rol aldığı bir filmin bazı sahneleri de çekildi. 

     

Bu arada özel bir dağcılık kulübü üyesi dağcılar, otelin önündeki falezlerden ip yardımıyla iniş yaptı. Dağcılar, falezlerde asılı...