15 / 05 / 2024

Dalyan Eski PTT Binası kiralama ihalesi

Dalyan Eski PTT Binası kiralama ihalesi

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılıyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Kütahya Tavşanlı'daki Tunçbilek PTT Hizmet Binası'nı satışa çıkardı. İhalesi 29 Kasım'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 145 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'in yeni stadında sona gelindi!

Eskişehir'de inşası tamamlanmak üzere olan 35 bin kişilik yeni stadın çim serme işlemine başlandı. Çalışmaları izlemek için stada gelen PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, inşaatla yakından ilgilendiğini söyledi.

Tarihi PTT binası, uygulama oteli ve sosyal tesis oldu!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve sosyal moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin PTT binası hizmete girdi!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak, karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin eski PTT binasının restorasyonu tamamlandı!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Eskişehir Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası 25 Kasım'da ihale ediliyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından Sivrihisar ilçesine bağlı Hızırbey Mahallesi'nde yer alan Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası ve arsası 25 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. Taşınmazın ihalesi kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.

Eskişehir Han'da 150 bin TL'ye satılık bina!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından, Han ilçesinde yer alan 686 metrekarelik arsa ve üzerindeki bina 150 bin TL tahmini bedelle 1 Ekim 2014 Çarşamba günü ihale ediliyor...

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü gayrimenkul satıyor! 145 bin TL!

Mülkiyeti Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne ait olan 300,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından 30 Eylül 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Elazığ PTT Kargo İşleme ve Dağıtım Merkezi eylül ayında hizmete başlayacak!

Elazığ PTT Başmüdürü Bedri Evran eski dağıtım merkezinin fiziki koşullarının iyi olmadığı gerekçesiyle yeni bir yere ihtiyaç duyulduğunu ve bu sebeple Kargo Dağıtım Merkezi’nin yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi...

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü gayrimenkul satıyor: 150 bin TL'ye!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Eskişehir Odunpazarı 'nda yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhale 15 Mayıs 2014 tarihinde saat 10:30 'da Eskişehir PTT Başmüdürlüğü 2. Kat Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Dalyan Eski PTT Binası kiralama ihalesi Haberi

Dalyan Eski PTT Binası kiralama ihalesi

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
Aydın PTT Başmüdürlüğünden:
1) Mülkiyeti Şirketimize ait Muğla İli, Ortaca İlçesi, Dalyan Mah. Köyiçi Mevkiinde bulunan 1255 parselde kayıtlı 72,51 m² arsa üzerinde, 62 m² zemin, 68 m² 1. Kattan oluşan 2 katlı Dalyan Eski PTT Binası 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. Maddesine göre Kapalı Zarf-Açık Arttırma usulü ile 5 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılmıştır.
2) İhalenin yapılacağı yer: Fatih Mah. Batı Çevre Bulvarı No: 42 Efeler / AYDIN adresinde olup, Telefon No: 0 256 214 88 08 Faks No: 0 256 212 24 81, Elektronik posta adresi: [email protected] dir.
3) İhale konusu...