05 / 05 / 2024

Dalyan termal turizm

Dalyan termal turizm

Kaunos Antik Kenti, kaya mezarları ve Caretta Caretta'larla ünlü Dalyan'da, termal kaynakların da turizme kazandırılmasıyla alternatif turizm olanakları oluşturulacak. Dalyan Mahallesindeki termal kaynakların turizme kazandırılması için çalışma yürütüldü.

Dalyan, termal turizmde isminden söz ettirecek!

Muğla Valisi Amir Çiçek Dalyan'daki turizm olanaklarını incelemek üzere Kultur Turizm Mudüru Veli Çelik ile Dalyan Kanalı. Kaunos Antik Kenti. Kaya Mezarları ve Sultaniye Kaplıcaları nın da bulunduğu alanda tekneyle inceleme yaparak bilgi aldı.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Dalyan termal turizm Haberi

Dalyan termal turizm

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalyan'daki turizm olanaklarını incelemek üzere Kültür Turizm Müdürü Veli Çelik ile Dalyan Kanalı, Kaunos Antik Kenti, Kaya Mezarlan ve Sultaniye Kaplıcalan'nın da bulunduğu alanda tekneyle inceleme yaparak bilgi aldı.Çiçek, Dalyan Mahallesi'nin yerli ve yabancı turistlerden ilgi gördüğünü belirterek, bölgenin her yıl yaklaşık 800 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi. 


Dalyan Mahallesi'nin sahip olduğu tarihi ve kültürel özelliklerle turizme çok önemli katkısı bulunduğunu belirten Çiçek, "Denizin, kumun güzelliğinin yanında Dalyan kanalındaki sazlıklarda 200 değişik türde kuş çeşidi, kral mezarları var, Kaunos antik kenti var. Dalyan, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın markası olan bir turizm yöremiz" dedi. Yaz sezonunda Dalyan'a gelen yerli ve yabancı turistlerin hem dinlenmek hem de doğal güzelliği görmek istediğini kaydeden Çiçek, "Buraya gelen misafirlerimiz hem...