02 / 05 / 2024

dalyanköy Madam Katrin Konakları

dalyanköy Madam Katrin Konakları

Latif Aydemir İnşaat, hep hayalini kurduğunuz ve hakkınız olan keyifli yaşamın anahtarını, Çeşme Dalyanköy'de yaşanan büyük bir aşk hikayesiyle birlikte sunuyor.

Valory Evleri nerede?

Çeşme Enfes koyu Dalyanköy‘de inşa edilen Valory Evleri’nin sezonluk inşaat engeli kalkarak temelleri atıldı. Teslimlerin  2018 yılında yapılacağı projede 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat!

Çeşme Dalyanköy’de inşa edilen Valory Çeşme projesi 13 adet daireden meydana geliyor. Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat listesi 950 bin TL'den başlıyor.

Valory Çeşme'de fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor!

Toplam 13 adet daireden meydana gelen Dalyanköy Valory Çeşme projesi Yiğitoğlu Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede anahtar teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Latif Aydemir İnşaat'tan Madam Katrin Konakları projesi!

Latif Aydemir İnşaat, hep hayalini kurduğunuz ve hakkınız olan keyifli yaşamın anahtarını, Çeşme Dalyanköy'de yaşanan büyük bir aşk hikayesiyle birlikte sunuyor.

Casa De Playa'da yaşam başladı!

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği projeleriyle İzmir ve çevresinin modem görünümünde pay sahibi olan Kuryap İnşaat, Çeşme Dalyanköy'de inşaatını tamamladığı Casa De Playa Residence ile dikkat çekiyor.

Yeniköy Madam Viyoleta Yalısı mahkemelik oldu

Yeniköy'deki yalısında yaşayan Madam Viyoleta'nın oğlu, bakıcının yalıyı üzerine geçirip satışa çıkardığını öne sürdü

'Madam Katina' filmi 3. köprüyü konu alacak

Hasan Karcı'nın yazıp, yöneteceği `Madam Katina', üçüncü köprü yüzünden Rum bir ailenin yaşadığı dramı beyaz perdeye aktaracak

KİPTAŞ Karanfilköy'ün kentsel dönüşümüne el attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ'ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Karanfilköy'de kentsel dönüşüm uygulaması için görüşmeleri başlattıklarını söyledi.

Ulaşıma büyüt yatırım yapılacak

Türkiye'de gelecek yıldan itibaren 5 yıl boyunca, yılda ortalama 500 kilometre bölünmüş yol inşa edilecek.

Banuevleri'nde yüzde 15 peşinat , 48 ay vade sıfır faiz

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103.000 m2 üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ' de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da teslim sürecine göre %15 peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkan

Emlakta İspanya olmak için daha profesyonel ve doğru işler yapmalıyız

Türkiye'nin, yabancıların gayrimenkul edinmesinde dünyanın en iyi modeli olarak gösterilen İspanya gibi büyük potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

Konut kredisine talep yükseliyor

Tüketicilerin bankalar, katılım bankaları ve finansman şirketlerinden kullandıkları tüketici kredileri ile kredi kartı harcamalarından oluşan toplam hane halkı borç yükü 16 Kasım itibariyle 91 milyar 670 milyon YTL'ye ulaştı.

Emlakta prime yüksek vergi

Gayrimenkulün edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satılması durumunda ödenen gelir vergisinin kapsamı genişliyor. 5 yıl sınırının kaldırılması planlanıyor.

dalyanköy Madam Katrin Konakları Haberi

dalyanköy Madam Katrin Konakları

İnsanların gözlerini kapatıp, nasıl bir yerde yaşamak ve nasıl bir güne uyanmak istediği hayalinden yola çıkan Latif Aydemir İnşaat, turizmin gözde merkezi Çeşme'nin Dalyan Mahallesi'nde süper lüks bir projeye imza atıyor. Adını burada yaşanan büyük bir aşktan alan Madam Katrin Konakları, 7 bin metrekare alan üzerinde yapılacak 10 villadan oluşuyor. Yüzme havuzlu projedeki villaların her birinin iki araçlık otoparkı bulunuyor. Villaların her biri deniz manzaralı, şömineli ve her odasında özel banyosu yer alıyor. 


Ünlülerin tercihi 

Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aydemir, bu proje için neden Çeşme'yi seçtiklerini şöyle açıkladı: "Popülaritesi yüksek bir tatil merkezi olması, en önemli etkenlerden biri. 

Seçkin insanların ve ünlülerin tercih ettiği Çeşme-Alaçatı, birçok kişinin ev sahibi olma isteğiyle cazibe merkezi haline geldi. Burada birçok ünlüyle karşılaşabilir ve komşu olabilirsiniz....