12 / 05 / 2024

Damat Şam mağaza

Damat Şam mağaza

Geçtiğimiz ay modanın başkenti İtalya’da 9 günde 9 mağaza açan Orka Holding, zincire bu yıl 40 halka ekledi. Şu anda 90 olan yurtdışındaki mağaza sayısını da şirket, yıl sonunda 100’e ulaştıracak. Bunlar arasında Şam ve Bağdat da bulunuyor.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Damat, yurt dışında her hafta bir mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “2019’da 40 yeni mağaza açtık, yolumuza ışık hızıyla devam ettik. 750 milyon TL’lik ciroya ulaştık. Bu sene yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Orka Holding 2018'de mağaza sayısını 450'ye yükseltecek!

Damat, Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding 2018 yılında mağaza sayısını 450'ye yükseltecek..

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

Damat Şam ve Bağdat'ta mağaza açacak!

Geçtiğimiz ay modanın başkenti İtalya’da 9 günde 9 mağaza açan Orka Holding, zincire bu yıl 40 halka ekledi. Şu anda 90 olan yurtdışındaki mağaza sayısını da şirket, yıl sonunda 100’e ulaştıracak. Bunlar arasında Şam ve Bağdat da bulunuyor.

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.

Evdema Maltepe Park'ta mağaza açtı!

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek.

Orka Holding, İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı!

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

War The Robe Londra'da mağaza açacak!

Konfeksiyon işçisi olarak adım attığı iş yaşamında bin 200 kişiyi istihdam eden bir şirkete dönüşen Aster'in sahibi İsmail Koçali, War The Robe markasıyla Londra'da mağaza açtı

Damat bu yıl sonuna kadar toplam 8 mağaza açacak!

Orka Holding’in Damat, Tween ve D’S Damat ile birlikte yurt içinde 171, yurt dışında 45 toplamda 216 mağazası olduğunu belirten Orakçıoğlu “Bu yıl sonuna kadar 5’i yurt dışında toplamda 8 mağaza açıyoruz” diye konuştu...

Markalar ArenaPark'ta mağaza açmak için sıraya girdi!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç merkezde mağaza açmak için bir çok firmanın sıraya girdiğini belirtti...

Damat Şam mağaza Haberi

Damat Şam mağaza

Çoğumuz Çin'cedeki Weiji'nin kelimesinin “kriz” ve “fırsat” anlamlarına geldiğini düşünse de aslında gerçek Japonca’da gizlidir. Kriz ve Fırsat’ın yazılışının aynı anlamda buluştuğu kelime Japonca’daki “Kiki”dir. İş dünyası bu iki farklı anlamı çoğu kez yatırımlarından uzak tutar. Ancak çoğu zaman küreselleşmenin en önemli adımı bu kelimede gizlidir...


Son günlerde bunun en güzel örneğini Damat-Tween-D’S markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding gösterdi. Geçtiğimiz ay modanın başkenti İtalya’da 9 günde 9 mağaza açan Orka Holding, zincire bu yıl 40 halka ekledi. Şu anda 90 olan yurtdışındaki mağaza sayısını da şirket, yıl sonunda 100’e ulaştıracak. Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar, yeni hedefl erinin cesaret isteyen bölgeler olduğunu söyledi. Gelecek yıl Afrika’nın Sahra Altı kesimine ilk mağazayı açacaklarını dile getiren Arar, “Fildişi Sahili için sona...