29 / 04 / 2024

Damat şubeleri

Damat şubeleri

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “2019’da 40 yeni mağaza açtık, yolumuza ışık hızıyla devam ettik. 750 milyon TL’lik ciroya ulaştık. Bu sene yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

D’S Damat Mall of İstanbul’da mağaza açtı!

Orka Holding bünyesindeki erkek giyim markası olan D’S Damat, alışveriş kolaylığı sunan yeni bir konsept ile dizayn ettiği ilk mağazasını Mall of İstanbul alışveriş merkezinde açtı.

DS Damat'tan Babalar Günü'ne özel yüzde 30 indirim; Bu hediyeler babalara değer

DS Damat, Babalar Günü'ne özel seçili ürünlerde yüzde 30 indirim uyguluyor. İşte "Bu hediyeler babalara değer" sloganıyla satışa çıkan ürünler ve indirimli fiyatları...

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Damat İbrahim Paşa Külliyesi 28 Şubat'ta açılacak!

Sultan 3. Ahmed'in Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından Fatih'te 1720'de inşa ettirilen külliye, yaklaşık 1 milyon 751 bin 101 lira bedelle 4,5 yılda restore edildi

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Damat Tween ve D'S Damat İstanbul Havalimanı'nda yerini aldı!

Orka Holding, Nisan ayının başında İstanbul Yeni Havalimanı'nda Damat Tween ve D'S Damat mağazaları ile yerini aldı.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.

D’S Damat, Filistin’de ilk mağazasını açtı!

D’S Damat, Nablus'ta 280 metrekarelik mağaza açtı. Günlük ciro, normal mağazaların cirosunu üçe katladı. Şirket şimdi Ramallah’a ve Gazze için hesap yapıyor.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.

Damat şubeleri Haberi

Damat şubeleri

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, geçtiğimiz yıl ‘ışık hızıyla’ büyüyeceklerini ve 750 milyon TL ciroya ulaştıklarını söyleyerek, bu yıl geçtiğimiz yıl yakaladıkları yüzde 18’lik büyüme oranının üzerine çıkmayı ve yüzde 25 büyümeyi planladıklarını açıkladı. Orakçıoğlu, şu anda dünyada mevcutta 420 olan mağaza sayısını 480’e çıkaracaklarını ifade ederek, yurtdışında 40 mağaza hizmete alacaklarını, her hafta bir mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

AMERİKA’YA DA GİRİYOR 

Akşam'da yer alan habere göre; bu yıl yurtdışında açılacak ve anlaşmaları imzalanan 40 mağazalarının olduğunu, bu sayının artıcağını kaydeden Orakçıoğlu, Roma’da çok büyük bir mağaza açacaklarını, 12 Haziran’da Türkiye ile İtalya arasında EURO 2020 Avrupa Şampiyonası karşılaşması oynanacağını, bu kapsamda Roma’da bulunan mağazanın açılışına büyük önem verdiklerini açıkladı. Orakçıoğlu, Bakü ve Bükreş’te iki flagship mağazayı hizmete alacaklarını kaydederek, “İtalya ve İspanya’da...