16 / 05 / 2024

Damat Tween istanbul havalimanı

Damat Tween istanbul havalimanı

Orka Holding, Nisan ayının başında İstanbul Yeni Havalimanı'nda Damat Tween ve D'S Damat mağazaları ile yerini aldı.

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Damat Tween ve D'S Damat İstanbul Havalimanı'nda yerini aldı!

Orka Holding, Nisan ayının başında İstanbul Yeni Havalimanı'nda Damat Tween ve D'S Damat mağazaları ile yerini aldı.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Orka Holding 2018'de mağaza sayısını 450'ye yükseltecek!

Damat, Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding 2018 yılında mağaza sayısını 450'ye yükseltecek..

Orka Holding, Amman'ın en büyük mağazasını açtı!

Orka Holding'den yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyen Orka Holding, Ürdün'ün başkenti Amman’da Damat, Tween ve D'S Damat mağazasını açtı.

Damat Tween Avustralya’da açıldı!

Erkek giyimde markalı ihracat ve pazar çeşitliliğine odaklanan Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma yolunda ilerliyor.

Orka Holding, İtalya’da 9 günde 9 mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma hedefine emin adımlarla yaklaşıyor.

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.

Orka Holding'den İstiklal Caddesi'ne Tween mağazası!

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

Orka Holding, İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı!

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

Orka Holding Giresun’da 2. üretim tesisini faaliyete geçirdi!

Damat, Tween ve D’S Damat’ı bünyesinde barındıran Orka Holding, 2005 yılında ilk fabrikasını açtığı Giresun’da ikinci üretim tesisini 25 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirdi.

Süleyman Orakçıoğlu, Giresun’a ikinci fabrikayı açtı!

Damat Tween ve D’s Damat markalarının sahibi Süleyman Orakçıoğlu Giresun’a ikinci fabrikayı açtı. Ordu-Giresun Havalimanı’nın yatırımda büyük etkisi olduğunu belirten Orakçıoğlu “25 milyon TL harcadık, 800 kişi çalışıyor” dedi.

Damat Tween istanbul havalimanı Haberi

Damat Tween istanbul havalimanı

Orka Holding, Nisan ayının başında İstanbul Havalimanı'nda Damat Tween ve D'S Damat mağazaları ile yerini aldı.

Orka Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Damat Tween ve D'S Damat markaları ile 2018 yılı sonunda yurt dışında 180 mağazaya ulaşan Orka Holding global yolculuğunu hız kesmeden sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yıl başından bu yana yurt dışında mağazalaşmayı sürdüren ve nisan ayı başında İstanbul Yeni Havalimanı’nda yerini alan Orka, nisan ayının ortasında 5 yeni yurt dışı mağazasına "merhaba" dedi. Sene başından bu yana yurt dışında mağazalaşmayı sürdüren Holding, yalnızca nisan ayının ilk 15 gününde Kiev, Üsküp, Erivan ve Bosna’nın yanı sıra Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan İtalya’nın Floransa kentinde de yeni mağazasını açtı.

Açıklamada görüşleri yer alan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Dünyanın dört...