03 / 05 / 2024

Damla Hepdündar kim

Damla Hepdündar kim

İzmir Bornova Belediyesi'nde mimar olarak hizmet veren ve aynı zamanda ACS Mimarlık bünyesinde çalışan Mimar Damla Hepdündar kimdir?

Damla Hepdündar kimdir?

İzmir Bornova Belediyesi'nde mimar olarak hizmet veren ve aynı zamanda ACS Mimarlık bünyesinde çalışan Mimar Damla Hepdündar kimdir?

Mimar çift Çağlar Şendikici ve Damla Hepdündar evlendi!

İzmir Bornova Belediyesi mimarlarından Damla Hepdündar ile ACS Mimarlık'ın sahibi Çağlar Şendikici, Kaya İzmir Thermal & Convention'da düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Dündar Yetişener: Ulusal Bina Yönetmeliği ülkemizin en büyük eksikliği!

Türkiye IMSAD Başkanı Dündar Yetişener bina yapımı konusunda ülkemizde hissedilen en büyük eksikliklerden biri, ilgili tüm konuları içeren bir 'Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmamasıdır" ifadelerine yer verdi.

Dündar Yetişener: Denetim maliyeti artıran bir ayrıntı olarak görünüyor!

Sadece depreme dayanıklı olması için değil, tüm yönleriyle çağdaş özelliklere sahip binaların yapılması için standartların önemini vurgulayan İMSAD Başkanı Dündar Yetişener standart ve yönetmeliklere uygun binaların yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Dündar Yetişener: Bina yapımında en büyük eksiklik Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, bina yapımı konusunda Türkiye'de hissedilen en büyük eksikliklerden birinin ilgili tüm konuları içeren bir "Ulusal Bina Yönetmeliği"nin bulunmaması olduğunu bildirdi.

Dündar Yetişener: Sivil Deprem Platformu oluşturulmalı!

17 Ağustos depreminin 15'inci yılı dolayısıyla bir açıklama yapan İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, AFAD koordinasyonunda üniversite, meslek odaları, yerel kuruluşlar ve STK'ların görev alacağı “Sivil Deprem Platformu” oluşturulması gerektiğini söyledi.

Bilent Dündar: Konutta belirsizlik ortadan kalktı!

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Belirsizlik ortadan kalktı. Gündem siyasetten tekrar ekonomiye döner. Faizlerdeki düşüş devam eder. Bu da gayrimenkul satışlarını hareketlendirir” dedi.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Mustafa Dündar: Osmangazi'nin 10 farklı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yeni dönem hedeflerinin Osmangazi ' ye hizmetin en iyisini getirmek olduğunu belirten Başkan Dündar, Osmangazi ' nin 10 farklı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Damla Hepdündar kim Haberi

Damla Hepdündar kim

Damla Hepdündar, İzmir Özel Fatih Fen Lisesi'nden 2009 yılında mezun oldu. Mimarlık lisans eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde tamamladı.


Meslek hayatına Folkart Yapı'da başlayan Damla Hepdündar, buradaki stajını tamamladıktan sonra, Izmir Ekonomi Üniversitesi'nde öğrenci asistanı olarak görev aldı.


Akabinde Mk Mimarlık ve Yağcıoğlu Mimarlık'ta staj gören Damla Hepdündar, ACS Mimarlık bünyesinde mimari çalışmalarına devam ediyor. 


Damla Hepdündar aynı zamanda İzmir Bornova Belediyesi'nde mimar olarak hizmet veriyor.


ACS Mimarlık

Adres: Yenikale Mahallesi Sütçüler Sokak 138/D Narlıdere, İzmir, 35320 Narlıdere/İzmir

Telefon: 0850 733 0087



Mimar çift Çağlar Şendikici ve Damla Hepdündar evlendi!

Çağlar Şendikici...