22 / 07 / 2024

dana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ

dana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Adana Sarıçam'da 20 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

T.C. Adana 8. İcra Dairesi, Adana ili, Sarıçam ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 20 milyon 45 bin 135 TL'ye satıyor...

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan 15 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Adana Sarıçam'da kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

Adana merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Sarıç ailesi, kirayı ödeyemeyince ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam 953 konut ihalesi 9 Haziran'da!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk 2. Etap TOKİ ihalesi yarın!

Adana Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

dana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ Haberi

dana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!


Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yapılan yeni inşaatlarla 15 yıl içinde ilçe nüfusunun 1 milyon kişiyi bulmasını beklediklerini söyledi. 


Sarıçam'da imara açık geniş alanlar bulunduğunu belirten Uludağ, ilçelerinde kentsel dönüşüm yerine kendiliğinden dönüşümün, planlanan şekilde devam ettiğini, bu anlamda yeni açılan imar alanlarında ise çalışmaların sürdüğünü belirtti. 


Uludağ, mevcut bölgelerde bulunan arsalara imar durumuna göre inşaat ruhsatlarının verildiğini belirterek, «Sarıçam her geçen gün daha da gelişiyor, değişiyor. Yapılan imar planlamasına göre çok katlı binalara ruhsatlar veriliyor. Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir» dedi. 


İlçelerinde TOKİ ve Büyükşehir Belediyesinin de konut alanında çalışmalarını...