18 / 05 / 2024

Danamandıra Parkı yenileme

Danamandıra Parkı yenileme

Silivri Danamandıra Mahallesi’nde atıl ve bakımsız halde bulunan, kış aylarında kullanılamaz hale gelen Büyük Şehir Çocuk Parkı’nda yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Silivri Danamandıra 1/5000 plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Danamandıra Mahallesi kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 5 Ekim 2018 Cuma günü askıya çıkarıldı...

Silivri Danamandıra'da imar barışı konuşuldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve teknik ekibi mahallelerde imar barışı konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Konya Cihanbeyli dev parkına kavuşuyor!

Yapımı kısa sürede tamamlanan ve Konya’nın 28 taşra ilçesi arasındaki en büyük parkı olma özelliğini taşıyan 15 Temmuz Şehitler Parkı, ilçenin yeni cazibe bölgesi haline geldi.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Malatya'da 25 dönümlük Gedik Kent Park inşa ediliyor!

Yeşilyurt İlçesinde alternatif sosyal alanların yanı sıra bir cazibe merkezi oluşturulması adına, Gedik Mahallesi eski cezaevi yanı Namazgah alanının arka kısmındaki 25 dönümlük alan üzerine yaptırılan ‘Gedik Kent Parkı’ inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Meydan Parkı dönüşüm çalışmaları aralıksız sürüyor!

Trabzon'da Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarına aralıksız olarak sürüyor.

Urla'da kent yenileme çalışmaları tamamlandı!

Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan park yenileme çalışmaları tamamlandı.

Güneş Huzur Park Evleri daire fiyatları!

Güneş Huzur Park Evleri projesi Çerkezköy'de KC-MİRAÇ YAPI ve AYAROĞLU İNŞAAT imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin 2017 yılı sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Danamandıra Parkı yenileme Haberi

Danamandıra Parkı yenileme


Silivri Belediye 2015 yatırım programı kapsamında yenilenen Danamandıra Büyük Şehir Çocuk Parkı kullanışlı ve modern bir görünüme kavuştu.


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, köy tüzel kişiliği kaldırılan ilçenin yeni mahallelerinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri mahalle sakinleri tarafından beğeniyle karşılanıyor. Danamandıra Mahallesi’nde atıl ve bakımsız halde bulunan, kış aylarında kullanılamaz hale gelen Büyük Şehir Çocuk Parkı’nda yenileme çalışması gerçekleştirildi. Park düzenleme çalışmalarının ardından kullanışlı ve modern bir görünüme kavuştu.


DANAMANDIRA BÜYÜK ŞEHİR ÇOCUK PARKI’NDA NELER YAPILDI?


Toplam 324 metrekare olan çocuk parkı, özellikle kış aylarında çocuklar ve gençler tarafından kullanılamadığı için zemine kauçuk döşemesi yapıldı. Yeni  çift kule iki salıncaklı oyun grubu, tahterevalli, zıplama tilti ve spor aletleri yenilenerek, montajı tamamlandı.  Toplam 1496 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapıldı. 



Silivri...