21 / 05 / 2024

Daniel Kundig tuna ofis

Daniel Kundig tuna ofis

Ofis mobilyası konusunda 42 yıllık deneyime sahip olan Tuna Ofis “21. Yüzyılda mimari ve tasarım” konularına ışık tuttu.

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Tuna tarafından kuruldu.

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Mehmet Uğur Ercan tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya kritik tarihi açıkladı! İşte doları düşürecek tek seçenek

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, doların 16 seviyelerinde çok tehlikeli olacağını vurgulayarak, düşürecek tek seçeneği açıkladı. İşte detaylar...

Yüksekten altın aldım ne yapacağım diyenlere ünlü ekonomist Tuna Kaya altın için yıl sonu tahminini açıkladı

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, yılın son günlerini gördü. Zarar fiyatına altın alanlar ne yapmalı? Tuna Kaya açıkladı. İşte detaylar…

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Çakmak ve Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Tuna tarafından kuruldu.

Esenler Tuna Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Tuna Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Tuna tarafından kuruldu.

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Tuna tarafından kuruldu.

Rıza Tuna Turagay: Volkswagen yatırımı devam edecek!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay yaptığı açıklamada, "Volkswagen, şu anda Türkiye yatırımını durdurmuş durumda değil. Bunu net bir şekilde ortaya koyalım. VW yatırımı devam edecek" dedi.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Daniel Kundig tuna ofis Haberi

Daniel Kundig tuna ofis

Alanında dünyanın en önemli otoritelerinden olan Daniel Kundig, 120 yıllık bir tasarım geleneğinden gelen Mathias Seiler ve ofis mobilyaları tasarımında 43 yıllık kurumsal deneyimi temsil eden Ozan Sinan Tığlıoğlu, çağımızın üslubu olan işlevsellik, yenilik ve estetik konusundaki görüşlerini ünlü mimarlarla paylaştı.


18 Aralık 2012 tarihinde The Seed’de gerçekleşen bu özel buluşmada, İsviçre Mimarlar ve Mühendisler Odası Eski Başkanı Daniel Kündig ‘’Mimaride işlevsellik ve kalitenin tutkuya, tutkunun tasarıma yansıması’’ ile ilgili görüşlerini sunarken, Girsberger Tasarım ve Pazarlama Bölüm Başkanı Mathias Seiler  Girsberger’in birbirinden özel modelleri arasında yer alan Diagon ve Jack modellerinin tasarım aşamaları ve felsefesinden bahsetti. Tuna Ofis Tasarım Bölüm Başkan’ı Ozan Sinan Tığlıoğlu ise, Tuna Ofis’in çağdaş ofis dinamiklerine uygun tasarlanan ürünü  ‘’e-motion’’nın tasarım felsefesini aktardı. 


İstanbul hakkında da izlenimlerini...