29 / 04 / 2024

Danilo Zanna ISVEA

Danilo Zanna ISVEA

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek evleri ayırdı!

MasterChef yarışması jüri üyesi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanıyor. Zanna, Etiler’de yaşadıkları evden taşınarak, kendine ayrı bir ev tuttu.

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

TİKA Karadağ'da sağlık alanında faaliyetlerine devam ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından Karadağ Çetinye Danilo I Hastanesi’ne temin edilen jeneratörün teslimi ile tadilat ve donanımı tamamlanan Laktaryum Ünitesi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi...

Danilo Zanna ISVEA Haberi

Danilo Zanna ISVEA

54 yaşındaki İtalyan ISVEA, özgün tasarımlarının yanı sıra banyolarda son teknoloji ile donatılmış, uluslararası ödül almış serilerini Unicera’da görücüye çıkardı. ISVEA, 20'nin üzerinde farklı konsepte sahip 200'e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sundu.


İlk kez görücüye çıkan Cappitone, Roll's ve Sharp & Slim teknolojisiyle hayata geçen ultra ince kenarlı, iddialı ve şık lavaboların yanı sıra Lunna, Allegro, Flamma, Regina, Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzione, Sistema X, Y ve Z serileri, Valente, Colorisvea ve Isvearte gibi göz alıcı tasarımlar da ISVEA standında yerini aldı.


İddialı büyümeye devam ediyoruz


Fuar açılışında konuklarına hoş geldiniz diyen ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ; "Bugün, banyonun İtalyan markası ISVEA ile mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna'yı bir araya getirdik. İtalya'nın lider markalarından ISVEA, bu sektörde...