19 / 07 / 2024

danimarka göç oranları

danimarka göç oranları

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçmek için ilginç bir adım atıldı. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.

1 milyon TL’nin 32 günlük net getirisi şaşırttı! İşte banka banka faiz oranları!

Bankalar faiz oranlarında peş peşe güncellemeye giderken, 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi de yastık altında parası olan pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İşte banka banka mevduat faizleri...

Bankaların güncel 150 bin TL ihtiyaç kredisi ve taksit oranları ne kadar?

Bankalar 150 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için güncel taksit oranlarını açıkladılar. Yapılan bu değişiklik kapsamında, pek çok bireyin finansal stratejilerini etkileyebilecek düzeyde olup, kredi maliyetlerindeki her türlü değişim yakından izleniyor.

Elinde 500 bin TL'si olana bankalar 32 günde tam bu kadar veriyor! İşte en yüksek mevduat faiz oranları...

BDDK’nın paylaştığı 14 Haziran 2024 haftası verilerine göre bankalardaki toplam Türk Lirası mevduatı ilk defa 10 trilyon lirayı geçti. Peki banka mevduat faizlerinde son durum ne? İşte en yüksek mevduat faiz oranları...

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin ödemesi ne kadar oldu?

Kredilerin gecelik faiz oranları dün yüzde 47,02’ye kadar gelerek son 3 ayın en düşük seviyesini görmüş oldu. Kurban Bayramı tatili öncesi düşüş yaşayan ihtiyaç kredisi faiz oranları da takip ediliyor. 100 bin TL ihtiyaç kredisinin 12 aylık geri ödemesi ise bazı bankalarda 136 bin TL oldu.

Mevduat faiz oranlarında Haziran 2024 şoku! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi kaç TL?

Gündemden düşmeyen mevduat faiz oranlarında değişikliğe giden bankalar yeni faiz oranlarını da resmi web siteleri üzerinden duyurdu. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi kaç TL?

Banka banka konut kredisi faiz oranları güncellendi! 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar?

Bankaların konut kredisi faiz oranları yeniden güncellendiği kaydedildi. Buna göre, 3 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 senelik taksiti ne kadar oldu?

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi fırladı! 

Mayıs ayı ile beraber artan faiz oranları, yatırımcıları kısa ve uzun vadeli mevduatlara doğru yönlendiriyor. Buna göre, yatırımcılar, bu sayede daha yüksek getiriler elde ediyorlar.

Taşıt kredisinde güncel faiz oranları nasıl oldu? 400 bin TL'nin güncel geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararlarından sonra bankalar da kredi faiz oranlarında güncelleme yapmaya başladı. Buna göre, taşıt kredisi faiz oranları da güncellenmiş oldu. Böylece, 400 bin TL taşıt kredisinin ödemesi ne kadar olduğu merak ediliyor.

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

Mevduat faiz oranları 2024! Parasını bankaya yatıran 32 günde bu kadar kazanıyor! Banka mevduat faiz oranları 2024...

Banka mevduat faizi oranları 2024 açıklandı. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? İşte mevduat faiz oranları 2024...

danimarka göç oranları Haberi

danimarka göç oranları

Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler. Belediyelerin alınmasını istedikleri önlemler arasında küçük taşra şehirleri ve kasabalardaki vergilerin ya tam kaldırılması ya da düşürülmesi gibi talepler var.


Jylland yarım adasının kuzeyindeki Trekroner Belediyesi ise hükümetin önlem almasını beklemeden ilginç bir uygulamaya başladı. Belediye, düzenlediği tanıtım fuarında dışarıdan çocuklu ailelerin Trekronor'e göç etmeleri durumunda ilk iki aileden 4 ay süre ile ev kirası alınmayacağını ve bir araç verileceğini açıkladı.


Şehirdeki alilerden oluşan yönetim kurulu ve belediye, şehirdeki firmaların sponsorluğu ile Trekroner'e taşınarak yaşamı denemek isteyen ilk iki aileye 4 ay süre ile 100 metre büyüklüğünde bir villa, bir aile arabası, ücretsiz çocuk yuvası, ücretsiz bahçe yardımı, şehrin marketinden ücretsiz alışveriş servisi, tüm...