19 / 07 / 2024

Danimarka Trekroner ücretsiz araba

Danimarka Trekroner ücretsiz araba

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçilemiyor. Bir belediye ise şaşırtan kampanyaya start verdi. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşıyor..

Harvard Tasarım Okulu'ndan ücretsiz mimarlık kursu!

Harvard Tasarım Okulu, mimarlığa dair temel bilgileri içeren başlangıç seviyesinde bir kurs programı oluşturdu. 10 haftalık ücretsiz program 28 Şubat'ta başlayacak.

İzmir’e Danimarka markajı!

Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Mahmutbey gişeleri ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçişleri 5 gün ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışında 31 Ağustos’a kadar ücretsiz kullanım müjdesi verirken yıl sonuna kadar otomobiller 9.90 lira ödeyecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bayrama kadar ücretsiz olacak mı?

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün, 26 Ağustos'taki açılışından Kurban Bayramı sonuna kadar olan sürede ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirtti.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

Danimarka’da araştırmalar için camdan evler inşa edildi!

Doğal ışıkta yaşamanın sağlık açısından faydalarının araştırılması için Danimarka’da ilginç bir proje başlatıldı. Gün ışığının sağlık üzerindeki etkilerini incelemek için camdan evler inşa edildi.

AFAD, Kars Kağızman'a ücretsiz konut mu yapacak?

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yukarı Karagünen'de meydana gelen heyelan sonrası AFAD’ın verdiği ücretsiz konut sözü buhar oldu.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri'nde 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama!

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

Kepez Belediyesi kentsel dönüşümde ücretsiz daire sahibi yapacak!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi'ndeki gecekondu probleminin olduğu bölgede yapacağı kentsel dönüşüm projesiyle, hem hak sahiplerini ücretsiz daire sahibi yapacak hem de ilçede yapılaşmayla ilgili zihniyet değişimini başlatacak.

TOKİ'den Güneydoğu'ya ücretsiz 48 bin ev!

Devlet terörzedelerin mağduriyetlerini gidermek için düğmeye bastı. TOKİ tarafından vatandaşlara ücretsiz 48 bin ev yapılacak. Esnafa ise aylık 3 bin lira yardım verilecek.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Didim Ticaret Odası Yapı ve Gıda Fuarlarına ücretsiz ulaşım sağlıyor!

Didim Ticaret Odası, 21. İzmir Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri Fuarı ile FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

Danimarka Trekroner ücretsiz araba Haberi

Danimarka Trekroner ücretsiz araba

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçilemiyor. Bir belediye ise şaşırtan kampanyaya start verdi. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.


Belediyelerin alınmasını istedikleri önlemler arasında küçük taşra şehirleri ve kasabalardaki vergilerin ya tam kaldırılması ya da düşürülmesi gibi talepler var. Jylland yarım adasının kuzeyindeki Trekroner Belediyesi ise hükümetin önlem almasını beklemeden ilginç bur uygulamaya başladı.


BELEDİYE TANITIM FUARI DÜZENLEDİ


Belediye, düzenlediği tanıtım fuarında dışarıdan çocuklu ailelerin Trekronor'e göç etmeleri durumunda ilk iki aileden 4 ay süre ile ev kirası alınmayacağını ve bir araç verileceğini açıkladı.


Şehirdeki alilerden oluşan yönetim kurulu ve belediye, şehirdeki firmaların sponsorluğu ile Trekroner'e taşınarak yaşamı denemek isteyen ilk iki aileye 4 ay süre ile 100 metre büyüklüğünde bir...