04 / 05 / 2024

danış park teslim tarihi

danış park teslim tarihi

Maltepe Danış Park satılık konut alternatiflerinden 1+1'lerde fiyatlar 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Danış Yapı imzası taşıyan projede maksimum fiyatlar 4+1'lerde 670 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Axi Ağaçkakan'dan anahtar teslim anaokulu!

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 12 yıl önce kurulan Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisinde bugün anahtar teslim anaokulları kuruluyor. Tüm ürünleri kendileri üreten kardeşler yılda 20 anaokulu yapıyor.

Yargıtay'dan geç teslim nedeniyle açılacak kira davalarına düzenleme!

Yargıtay, konutun geç teslim edilmesi nedeniyle açılacak kira tazminat davalarına ilişkin karar aldı. Gecikmenin yaşandığı ayların toplam kira bedeli değerinin hakem heyeti sınırına geçmesi halinde heyete başvurulmadan dava açılabilecek..

Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi!

Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ne zaman?

Konya Kanyon Park teslim tarihi!

Kanyon Park projesinde 3+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri sunuluyor. Seha Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor...

Taşdelen Meydan Park teslim tarihi!

Toplam 84 daire ve 2 işyerinden oluşan Taşdelen Meydan Park Evleri'nde yüzde 50 peşinatın ardından kalan miktar daireler teslim alındıktan sonra ödenebiliyor...

Dumankaya'dan hemen teslim projelerinde tarihi fırsat!

Yarım asrı aşan tecrübesiyle gittiği her bölgeye değer katan Dumankaya İnşaat, yüzde 100’e kadar varan kazandırma oranlarına sahip hemen teslim projelerinde tarihi bir fırsata imza atıyor.

Kayseri Kocasinan'daki Yıldızevler Mahallesi sakinleri park istiyor!

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Ağaoğlu Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Central Park projesinde daire fiyatları 978 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Mart 2018 tarihinde teslim edilecek.

Ağaoğlu Bakırköy Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu Bakırköy Central Park Evleri'nde daire fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. Central Park Bakırköy projesinde 1+1'den, 7+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

Meriç Yılmaz: Kentsel dönüşüme giren bölge yatırımcı çekiyor!

Gayrimenkul satış ve kiralama hizmeti veren Angels’ın kurucusu Meriç Yılmaz, “Evi satınca iş bitmiyor, yatırımcı ile uzun soluklu çalışıyoruz. Doğru karar için yatırımcı, danışmana teslim olmalı” diye konuştu.

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi!

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi 2018 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Ofis alanı 120 bin metrekareden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

danış park teslim tarihi Haberi

danış park teslim tarihi

Danış Park Evleri Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Danış Yapı tarafından konumlandırılan proje toplam 94 konuttan oluşuyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen Danış Park'ta bloklar 14 kat yüksekliğine sahip. Maltepe Danış Park satılık daire fiyatları minimum 210 bin TL'den başlıyor.


Maltepe Danış Park satılık konut fiyatları 1+1 konutlarda 210 bin TL ile 230 bin TL arasında değişirken, 3+1 konutlarda 420 bin TL ile 495 bin TL arasında değişiyor, 4+1 konutlar ise 640 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor.


Danış Park ne zaman teslim?


Danış Park Konutları'nın teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki sosyal imkanlar arasında; spor tesisleri, yüzme havuzu, dinlenme alanları, otopark gibi alanlar bulunuyor.


Maltepe Danış Park satılık daire fiyat ayrıntıları için iletişim bilgileri şöyle;


Telefon: (0216) 441 72 75

Web Adresi:...