30 / 04 / 2024

DAP Acıbademde imza attı

DAP Acıbademde imza attı

Emlak Konut’un Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül’de kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta İstanbul’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta'nın yeni projesi Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı! 

Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza atan AC Yapı, sektörde yaşadığı mali sıkıntıyı atlatamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı..

AC Yapı resmen konkordato istedi!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı resmen konkordato istedi. Şirket bugüne kadar Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza attı...

DAP İzmir basın lansmanı 7 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Dap Yapı'dan 2018'de 4 yeni proje geliyor!

Farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler hayata geçiren DAP Yapı, 2017 yılında ciro hedefini aştı, firma 2018'de yeni projeler hayata geçirecek.

DAP Yapı'dan 4 yeni proje!

İstanbul'da sayısız projelere imza atan Dap Yapı, rotasını İzmir'e çevirdi. Firma İzmir ve Maslak başta olmak üzere 4 yeni projeye başlayacak.

Dap Yapı Acıbadem projesinde konut sayısı 319 oldu!

Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilecek olan Dap Yapı Acıbadem projesinde 319 konut ve 47 ticari ünitenin tadilat yapı ruhsatı alındı.

Acıbadem Bulgaristan'da yeni hastane peşinde!

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Denizli Acıpayam - Kelekçi'ye modern altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve nitelikli su ile modern standartlarda alt yapı sistemine kavuşması için dev bir projeye imza atıyor.

Emlak Konut'un Acıbadem projesinde asgari şirket payı yükseldi!

İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilecek olan Dap Yapı Acıbadem projesinin Asgari Şirket Payı Toplam Geliri 406 milyon 215 bin TL'den 439 milyon 887 bin 380 TL'ye çıktı.

DAP Acıbademde imza attı Haberi

DAP Acıbademde imza attı

Emlak Konut’un Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül’de kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.


75 şirket ve 45 konsorsiyumun yarıştığı, Validebağ Korusu’nun karşısında yer alan 17 dönümlük arsa ihalesini DAP Holding iştiraklerinden olan Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığı kazanmıştı. Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığı, toplam 810 milyon lira proje satış geliri, emlak konut GYO payı olarak da yüzde 50.15’e karşılık gelen 406 milyon 215 bin lira teklif ederek çekişmeli ihalenin galibi olmuştu.


‘Örnek alınacak’

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra görüşlerini paylaşan Yılmaz, “Kıyasıya rekabetin yaşandığı, 75 şirketin yarıştığı bu ihalenin kazananı olmak bizim için çok önemliydi. Lokasyon ve özellik olarak Anadolu yakasının en değerli arazilerinden...