02 / 05 / 2024

dap bedava ofis

dap bedava ofis

Ofislerin fiyatlarının 193 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP Vadisi projesinin içerisinde; ; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri bulunuyor. Projedeki 400 adet ofis satışa sunuldu...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Dap Yapı'dan kira garantili kampanya 2016!

Dap Yapı, "Bedava ev-süit-ofis" kampanyasını başlattı. Hazır kiracılı, bitmiş dairelerde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

Adam Kule ofislerinde bedava ofis sistemi işletilecek!

Adam Kule'deki home-ofislerde de, 'bedava ofis sistemi' isletilecek.Bu sistem ile isletme sahiplerine lobi, asistan odası, toplantı odası gibi alanlar ile bu alanları daha işlevsel hale getirecek her türlü personel hizmeti sunuluyor.

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası!

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası kapsamında 79 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Home ofis, ofis ve rezidans dairelerden oluşan proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

Tek blok şeklinde yükselen projede rezidans, home-office ve ofis yer alıyor. Projede toplam 350 adet home-office bulunuyor. Peki Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

DAP Yapı Adam Kule projesi yoğun ilgi gördü!

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

DAP Yapı Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

DAP Yapı, Kartal Dragos'ta konumlandırdığı yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı. Rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje, ön talep döneminde yoğun ilgiyle karşılaştı.

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi!

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen projede toplamda 350 civarında ofis yer alacak.

Adam Kule Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Dap Yapı iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansman öncesinde ön talep toplayan proje rezidans, home ofis ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Dap Yapı Adam Kule lansman öncesi fiyatları!

Dap Yapı'nın Maltepe Dragos'ta yeni hayata geçireceği ofis projesi olarak yükselecek olan Adam Kule'de lansman öncesi fiyatları 199 Bİn TL'den başlıyor. Projenin tanıtım toplantısı Mayıs ayında yapılacak.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Yapı Pendik projesi!

Dap Yapı, Pendik'te 1.5 milyar TL'lik yatırım yapacak. Konut, ofis, otel ve üniversite inşa edilecek. Dap Yapı Pendik projesi 175 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

dap bedava ofis Haberi

dap bedava ofis

Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılacak olan DAP Vadisi projesi, DAP Yapı projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projede satın alınan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. 


İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan bölgesinde konumlanan DAP Vadisi Çağlayan projesinde yer alan ofislerden 400 tanesinin satışlarına başlandı.


Ofislerin 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Çağlayan DAP Vadisi projesinde yer alan ofislerin alanlar 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredisi ile ofis sahibi olunan DAP Yapı DAP Vadisi projesinin sosyal alanları arasında;  7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi mevcut. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Merve...