03 / 05 / 2024

dap Dap Vazo Kule

dap Dap Vazo Kule

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Dap Vazo Kule'de fiyatlar 366 bin liradan başlıyor. Maltepe Vazo Kule'de konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor...

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

DAP Adam Kule fiyatları!

DAP Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda yükseliyor. DAP Adam Kule fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

DAP Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen DAP Yapı Adam Kule projesi ön talep toplamaya devam ediliyor.Peki DAP Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri!

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa ediliyor. Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa edilen Adam Kule projesi 27 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı Adam Kule teslim tarihi!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede hayata geçirilen projede 350 adet home-officeler bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule teslim tarihi 36 ay sonra yapılması planlandı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

dap Dap Vazo Kule Haberi

dap Dap Vazo Kule

Maltepe Dap Vazo Kule'de toplam 289 adet rezidans daire, 11 adet ticari birim ve 99 adet ofis yer alıyor. 


Vazo Kule Dap Yapı tarafından 19-22 katlı 3 blok halinde İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. 


Vazo Kule Maltepe'de konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Maltepe Dap Vazo Kule'de konut fiyatları 366 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün. 


Vazo Kule projesinde yer alan stüdyo dairelerin metrekare alanları 35 metrekare ile 70 metrekare arasında, 1 oda 1 salon dairelerin metrekare alanları 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. 


Vazo Kule Maltepe projesinin sosyal imkanları arasında Türk hamamı, spor alanları, fitness center,  dinlenme alanları, eğlence alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık -...